Create your happy fantasy, met Souza

29.01.2018

eenhoorn kostuum verkleedkledij carnaval 2018 souza

Bij het huis aan het water weerkaatst het fraaie zonlicht in de fonkelende schelpjes kroon van zeemeermin Maryola. Verderop speelt de ondeugende tyrannosaurus… Hokus pokus poef! De unicorn ontwaakt plots uit haar slaap! Ze kijkt naar de weide met fleurige bloemetjes waar elfje Laurella met glinsterende vleugeltjes wacht op haar vriendinnetje Yoline, die net uit het raam klimt om te ontsnappen aan de toverkunsten van de tovenaar… Happy Fantasy bij Souza! for Kids… daar word je alleen maar vrolijk van.

tijger kostuum baby's carnaval kleintjes souzazeemeermin kostuum verkleedkledij 2018 carnvalkoning verkleedkledij souzadinosaurus kostuum verkleden carnaval 2018 souza for kids

Is Carnaval ook een hoogdag voor je kleine kapoen? Logisch toch want wat is er leuker dan jezelf verkleden en een hele dag rondlopen als zeemeermin, koene ridder of stoere indiaan? Of wordt het een prachtige eenhoorn of een verschrikkelijke tyrannosaurus dit jaar. We hebben met Souza! for Kids verkleedkostuums voor de kleinste tot grotere kinderen. Allemaal even prachtig en ontworpen met oog voor detail, dat zie je meteen. 

indianen outfit carnaval verkleden 2018 indianentooi pluimen

De nieuwste collectie van Souza! neemt je mee naar een wereld vol vrolijke kinderaccessoires en verkleedkledij van hoge kwaliteit. In de collectie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van stoffen die goed wasbaar zijn (lekker handig). En de verkleedkostuums - van zeer goede kwaliteit - zijn zo ontworpen dat ze makkelijk aan en uit te trekken zijn én tegen een stootje kunnen. Heb je al een outfit maar wil die graag helemaal af maken, kijk dan eens naar de toffe accessoires: van een fonkelende diadeem tot blinkend zwaard, stoere indianentooi of elfenvleugeltjes... Ideaal voor een onvergetelijk carnavalsfeest en daarna stop je ze gewoon in de verkleedkist om elke dag boven te halen, aan te trekken, te spelen en hen te laten verdwalen in hun eigen fantasie.

verkleden canraval accessoires prinses

Kortom: laat fantasie de vrije loop en bekijk de meer dan prachtige collectie van Souza for Kids.

Te ontdekken