#datenight voor mama met THE STICKY SIS CLUB

20.06.2020

Welcome to The Sticky Sis Club, een onweerstaanbare tassenlijn voor volwassenen van het geweldige merk STICKY LEMON uit Nederland.



the sticky sis club sticky lemon de kleine zebra handtas



STICKY LEMON is al langer geliefd bij kindjes, mama's en papa's met stijl maar nu is er The Sticky Sis Club, het grote zusje van Sticky Lemon, een volwassen tassencollectie vol prachtige kleuren, designs en modellen met de vertrouwde eigenwijze stijl.



the sticky sis club sticky lemon de kleine zebra handtas



Eerst waren er de coloré tassen met - zoals we van Sticky Lemon gewoon zijn - diepe en prachtige kleurencombo's en fijne details. Deze week kwam ook de ton sur ton lijn aan. Dezelfde modelen in diep olijfgroen en diep cider bruin. Die prachtige diepe kleuren, duurzame materialen met flair en unieke details maken van elk stuk uit deze collectie een eye catcher om mee op stap te gaan.

Met deze tassen aan je zijde zullen de complimentjes je om de oren vliegen. In de collectie zitten ruime rugzakken met een apart laptopvak, wondermooie handtassen, praktische gsm- en heuptasjes en ook portemonee'tjes. Ideaal om jezelf een cadeau te doen en boven te halen als je na maanden op kidsfree date gaat met je geliefde, eindelijk weer op familiebezoek kan of perfect uitgerust met de vriendinnen kan samen komen om er een glaasje op te drinken.



the sticky sis club sticky lemon de kleine zebra handtasthe sticky sis club sticky lemon de kleine zebra handtasthe sticky sis club sticky lemon de kleine zebra handtasthe sticky sis club sticky lemon de kleine zebra handtas



We hebben na deze heftige maanden wel een cadeautje verdiend, vind je niet? De STICKY SIS CLUB is er klaar voor en jij vast ook!





Join THE STICKY SIS CLUB van Sticky Lemon >