De AY-kasa kratjes zijn er!

03.04.2019

Opruimen was nog nooit zo kleurrijk! Maak het leven van elke dag leuker en praktischer met deze hippe opvouwbare kratjes, speciaal ontworpen voor spulletjes te organiseren en op te bergen in stijl. Ze komen in een hele reeks fantastische kleurtjes die je makkelijk kan combineren en 3 formaten zodat er altijd wel een kartje is voor jouw opruimprobleem. Leuk detail: deze kratjes uit Turkije passen ook in elkaar: de mini per 2 in de midi en de midi per 2 in de maxi.

ay-kasa kratjes mini midi maxi

De mini is het kleinste opvouwbare krat van AY-kasa. Je plooit het - net als de grote opbergbakjes - super makkelijk op waardoor het bakje nog maar 20% van de originele ruimte inneemt. Je kan ze stapelen, gebruiken in schuiven, op planken, in de auto of op je bureau. Kortom elke kamer kan wel een AY-kasa kratje gebruiken, zeker met kinderen in huis.

ay-kasa kratjes mini midi maxi

Zo zijn de AY-kasa midi opbergkratten bijvoorbeeld ideaal om speelgoed, boekjes, knutselgerief of andere spullen in de baby- of kinderkamer een plaatsje te geven. Schuif ze onder of in een kast, stapel ze op ... verloren ruimte wordt zo handig benut. Heb je ze even niet nodig, dan plooi je ze snel op. Echt superleuk!

ay-kasa kratjes mini midi maxiay-kasa kratjes mini midi maxi

Het maxi AY-kasa opbergkrat is er dan weer voor het echte opruimwerk: groot genoeg voor knuffels, blokken of boeken maar is ook makkelijk om in de living of elders in huis te gebruiken. Net zoals zijn kleine broertjes opplooibaar, stapelbaar en verkrijgbaar in een hele waaier van leuke kleurtjes.

ay-kasa kratjes mini midi maxi

Alle opbergbakjes zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal en komen goed van pas in elk huis. Het wordt zelfs nog leuker als je kleurtjes gaat combineren. Kies snel jouw favoriete kleurtjes, maar wees gewaarschuwd: ze zijn stuk voor stuk even leuk!

Bekijk ons volledige AY-kasa assortiment hier >