Stijlvolle beestenboel bij Fabelab

02.10.2017

Welkom in het universum van de verbeelding, vol mooie, speelse en organische producten voor kindjes. Welkom bij Fabelab!

Je kent misschien al wel de leuke beertjes, konijntjes, vosjes en andere dieren uit de Animal Collection van Fabelab. De populaire dierenwereld van dit Deense merk breidt dit jaar verder uit. Je kan nu nog meer prachtige producten vinden van je favoriete diertje in de vorm van knuffeldoekjes, rammelaars, bijtringen, pennenzakken, opbergmandjes, rugzakjes, ... zodat je kleintje zijn beste vriend overal en altijd met zich mee kan dragen waar hij of zij ook naartoe gaat.

Fabelab Dreamin collectie

Zo zijn er bijvoorbeeld de superzachte knuffeldoekjes uit zachte tetrastof in lichte, stijlvolle kleuren van zacht roze tot prachtig okergeel.

Ook de pennenzakjes met leuke dierenoortjes en snoezige snuitjes zullen zeker in de smaak vallen bij je kleintje. Moeiteloos houden ze de potloden, penselen en stiften - of andere kleine spulletjes - bij elkaar.

En wat dacht je van een bijpassend rugzakje. Perfect als turnzak of zwemzakje voor mee naar school of voor de spulletjes van je baby gemakkelijk mee te geven naar de opvang.

Dankzij de handige touwtjes sluiten ze gemakkelijk en kan je ze makkelijk meenemen.

Fabelab nieuwe collectie

De stof is, zoals de gehele collectie, van 100% GOTS organisch katoen. Dus goed voor het milieu. Alle ontwerpen zijn gemaakt in Scandinavië en elk stuk is gemaakt met liefde!

organische stoffen fabelab

Dit Deense merk brengt innovatieve en zachte producten, die ook nog eens verantwoord gemaakt zijn. Fabelab zit vol fantasie, ze maken alledaagse producten en steken ze in een prachtig uniek jasje. Geïnspireerd door kleine dromers, curieuze avonturiers en schattige piraten kwam deze recentste, opnieuw prachtige, collectie tot stand. Boordevol organische stoffen om te knuffelen, te aaien, in te slapen en je altijd goed in te voelen.

Fabelab animal collection

Wij houden van de simpele en tegelijk doordachte vormen van Fabelab. Met een speelse en toch altijd stijlvolle collectie als resultaat, vol spulletjes die elke dag van pas komen met kindjes in huis. Maak hier nieuwe vriendjes met de nieuwste stukken uit deze collectie vol fantasie!