De beste kinderfles vind je bij De Kleine Zebra...

18.10.2023

Goede hydratatie is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van kinderen. Om ervoor te zorgen dat uw dochter of zoon goed hydrateert, hebben we de oplossing: een hippe kinderfles! Hello Hossy, Liewood, Fresk, Grech & Co, Citron, Blafre, Design Letters, Trixie... ontdek al onze beste merken :-)


kinderflessen liewoodEen isotherme kinderfles voor uw dochter of zoon


De fles stelt kinderen in staat om gedurende de dag gehydrateerd te blijven, vooral tijdens fysieke activiteiten of op school (kleuterschool, basisschool of zelfs middelbare school). Gelukkig hebben we bij onze online winkel De Kleine Zebra de beste merken hippe kinderflessen: combineer stijl met functionaliteit!


kinderflessen citron


De merken Liewood & Hello Hossy hebben de lat hoog gelegd als het om stijl gaat! Wilt u dat uw kind 100% Liewood stijl heeft in de kantine? Bekijk hier onze collectie ALLE LUNCH MUSTHAVES VAN LIEWOOD >!


kinderfles hello hossyEen kinderfles voor de kleuterschool, basisschool & middelbare school!


Bovendien zijn flessen handig voor kinderen omdat ze klein, licht en makkelijk mee te nemen zijn in een rugzak of heuptasje (fanny pack). Ze kunnen worden gebruikt op school, bij sport, op reis, tijdens vakanties, in het weekend, bij picknicks of elke andere buitenactiviteit waar het niet altijd handig of mogelijk is om een grotere waterfles mee te nemen of gemakkelijk toegang te hebben tot drinkbaar water.


kinderflessen liewoodEn wat als we de fles en de schoolrugzak matchen?


Ontdek de stijlvolle en handige flessen van ons favoriete zomermerk: Grech & Co! Je kunt zelfs je fles matchen met je rugzak, je zonnebril... Zo STIJLVOL


kinderfles Grech and co

kinder en tiener rugzak Grech and coOns beste materiaal voor isotherme kinderflessen: RVS


De fles zorgt er ook voor dat kinderen gezond en schoon water drinken. Ouders kunnen de fles vullen met gefilterd of mineraal water, waardoor het risico op het drinken van "vreemd" water buitenshuis vermindert. De merken Blafre & Fresk hebben mooie rvs flessen voor kinderen in alle maten!


rvs kinderfles blafre


Voor wat oudere kinderen of voor volwassenen (vrouwen en mannen!), biedt het merk Design Letters flessen en isotherme flessen met een ongelooflijk ontwerp...


flessen en isotherme flessen design lettersEen leuke lekvrije fles voor baby's!


Het hebben van een eigen fles kan kinderen aanmoedigen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen hydratatiebehoeften, hen te helpen goede gewoonten te ontwikkelen door regelmatig voldoende water te drinken en hun gevoel van onafhankelijkheid en autonomie te bevorderen. Voor baby's heeft De Kleine Zebra ook flessen, no worries! Zoals ons merk Trixie, bijvoorbeeld!


kinderflessen


Het merk Citron biedt leuke en handige flessen voor baby's ;-) En Citron heeft aan alles gedacht: van de anti-slip bodem tot het deksel dat de fles beschermt tegen vuil...


babyflessen citron

mugs et tasses isothermes pour adulte de citronOnze drinkflessen >