De hipste boekentassen ter wereld zijn Belgisch!

17.08.2017

Jeune Premier. De bedenkers van dit geweldige merk schooltassen hadden in 2012 vast en zeker niet een jonge eerste minister van ons land in gedachten toen ze een naam zochten voor hun kersverse collectie. Nee, ze hadden in de eerste plaats niet alleen hun eigen zoontje maar ook jouw kids 'on their mind'. Naar school gaan in stijl en kleine scholieren een goed gevoel geven doet wonderen met kids. Ze gaan vanzelf stralen en schitteren. En dat is nu net wat we in Vlaanderen bedoelen met een 'jeune premier': een jong, aanstormend talent of een jong, veelbelovend persoon (hangt een beetje af van in welk woordenboek je deze uitdrukking opzoekt :-) ).

Hélène Fransen, oprichtster en designer van Jeune Premier, woont en werkt in Oostende (aan de Belgische kust) en runt samen met echtgenoot Bruno het merk. Dit seizoen is Hélène toe aan haar vijfde collectie schooltassen en die mag absoluut gezien worden! Stijlvol, hip, prachtige materialen en een functioneel design.

De schooltassen komen in 4 verschillende uitvoeringen: ITbag mini voor de kleutertjes en ITbag midi, ITbag maxi en ITbag on wheels voor de lagere school. Ook een nieuw model rugzak James doet zijn intrede in deze backtoschool-collectie.

Ontdek Jeune Premier nu bij de kleine zebra !