De Kleine Zebra Awards: onze 5 favoriete merken!

29.01.2024


De Kleine Zebra Awards, het ultra-stijlvolle evenement van dit jaar! Parallel aan de Grammy Awards, hebben we besloten om onze eigen sterren te vieren: onze favoriete merken die het leven van gezinnen kleurrijk en trendy maken. Ontdek de vijf favoriete merken van ons team, echte must-haves voor jong en oud. Maak je klaar voor een combinatie van stijl, kwaliteit en creativiteit!



1 | Souza for Kids heeft Shirley's hart veroverd...


Shirley heeft een zwak voor Souza for Kids, een merk dat elke dag in een sprankelend feest verandert. Ze legt uit waarom ze zo enthousiast is :-)

In mijn zoektocht naar het ultieme must-have verkleedkostuum, kies ik voor Souza For Kids. Dit charmante merk is een viering van fantasie en zelfexpressie. Met Souza kun je zijn wie je maar wilt, van dappere ridder tot elegante prinses!


souza for kids

Met Souza wordt elk kind de held van zijn eigen sprookje!


Waarom is Souza mijn eerste keuze voor verkleedplezier? Omdat elk stuk op zichzelf een kunstwerk is, de vrijheid biedt om te transformeren - wees wie je maar wilt zijn. Hun levendige creaties en oog voor detail nodigen uit om nieuwe werelden te verkennen. Of het nu een superheldencape is of een prinsessenkroon, Souza maakt elke droom toegankelijk. Daarom reik ik met enthousiasme mijn Kleine Zebra Award uit aan Souza For Kids. Hun unieke benadering van verkleden benadrukt dat a little party never killed nobody. Hun outfits zijn niet zomaar verkleedkleding, maar vleugels om weg te vliegen naar wie je maar wilt zijn :-)

Souza For Kids viert de diversiteit van de kinderlijke verbeelding. Met hun magische touch veranderen ze het gewone in het buitengewone. Deze prijs erkent hun fantastische bijdrage aan de wereld van kinderentertainment.



2 | Trixie: waarom Emeline voor dit merk viel...


Emeline is gek op Trixie, het trendy merk voor babyaccessoires, en ze vertelt je waarom :-)

Met hun kleurrijke en schattige dierenwereld heeft Trixie mijn eerste prijs gewonnen! De variatie die dit merk biedt, stelt je in staat om alle babyaccessoires te matchen: superhandige waterdichte slabbetjes, gemakkelijk mee te nemen rolkoffertjes, schattige toilettassen en prachtig houten speelgoed.


trixie


Of je nu een vos-fan bent of je kind geeft de voorkeur aan dinosaurussen, je vindt zeker iets naar je zin bij Trixie. Het merk biedt niet minder dan 23 verschillende personages op het gebied van huisdieren, bosdieren of dierentuindieren en zelfs enkele fantastische wezens.Met hun 7 assortimenten ben je niet alleen verzekerd van tevredenheid, maar kun je ook een samenhangend universum creëren voor je interieur. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor school, badtijd, maaltijd, kindermode, speelgoed en alles wat je nodig hebt om met je kinderen op pad te gaan.

En tot slot de kers op de taart, Trixie zet zich in voor duurzame maar vooral hoogwaardige producten. Zo zijn de rugzakken volledig gemaakt van gerecycled katoen met een acrylcoating om de tas schoon en duurzamer te houden. Voor hun tafelartikelen kiest het merk voor plantaardig plastic of kindvriendelijk silicone. Dus voor kleurrijke en duurzame artikelen, denk aan Trixie!



3 | Gabrielle Paris: het favoriete merk van Pauline!


Pauline is betoverd door Gabrielle Paris, het merk dat de Franse elegantie belichaamt. Gespecialiseerd in beddengoed en decoratieaccessoires, biedt Gabrielle Paris verfijnde en tijdloze collecties. De materialen zijn van hoge kwaliteit, met ontwerpen die eenvoud en verfijning combineren. Dit merk is de perfecte keuze voor degenen die een zachte en chique cocon willen creëren voor hun familie.


gabrielle parsi



4 | Bloomingville: het geliefde decoratiemerk van Emilie


Emilie is gecharmeerd van Bloomingville, het Deense merk synoniem aan Scandinavisch design. Met zijn strakke esthetiek en natuurlijke motieven heeft Bloomingville Emilie in het hart geraakt! En hier is waarom ze dol is op dit prachtige merk :-)


bloomingville


Bloomingville... Een merk dat ik om veel redenen bijzonder waardeer. De meest voor de hand liggende: de schoonheid van de artikelen en de hoge kwaliteit van materialen. Maar dat is niet het enige waar ik van hou: Bloomingville biedt elegante en inspirerende producten die zowel ouders als kinderen zullen aanspreken. Bloomingville-artikelen kunnen een plek vinden in veel kamers van het huis, en hun hoge kwaliteit en tijdloze design stellen hun gelukkige eigenaar in staat er lang van te genieten... Esthetisch gezien ben ik dol op de kleuren, texturen en illustraties die, wanneer ze gecombineerd worden, jong en oud meenemen naar het rijk van hun verbeelding.



5 | Het favoriete merk van Florine: Childhome


Florine is dol op Childhome, een merk dat innovatie en design combineert in de wereld van babyartikelen. Bekend om zijn hoogwaardige producten, biedt Childhome slimme en stijlvolle oplossingen voor moderne ouders. Van kinderstoelen tot luiertassen, elk product is ontworpen om het leven van families te vergemakkelijken zonder in te boeten aan stijl.


childhome



De Kleine Zebra Awards vieren de creativiteit, stijl en kwaliteit van uitzonderlijke merken. Souza for Kids, Trixie, Gabrielle Paris, Bloomingville en Childhome: elk draagt zijn unieke bijdrage bij aan de wereld van moderne gezinnen. Deze merken zijn niet alleen onze favorieten, ze zijn onmisbaar geworden voor duizenden families. Doe mee aan deze viering van stijl en levensvreugde!