Fashion voor kleine globetrotters

13.04.2017

Weg met saaie, oudbollige, superzware bagage ... Vanaf nu trekken kleine globetrotters er op uit met kleurrijke en vrolijke tassen van Jeune Premier. Engeltjes, vlinders, tijgers, dinosaurussen, eenhoorns, madeliefjes, ... zijn de sterren van de nieuwe luggage-collectie van Jeune Premier ! Ben jij een girly meisje of een stoere jongen? Droom je van een leven als tijgertemmer? Of leef je in een geheime wereld vol dino's en eenhoorns?

Goed nieuws ! Jeune Premier heeft de perfecte tas gevonden die bij jouw noden en persoonlijkheid past! Kies uit vele modelletjes: een hippe trolley met stevige wielen, een retro sporttas, de ultieme weekendbag, een geweldige rugzakje, een handige toilettas of een musthave portemonnee. De uitgebreide bagagerie-lijn blinkt uit in kleurrijk, aantrekkelijk en kindvriendelijk design en is gemaakt van hoog kwalitatieve technische materialen die de tassen stevig maar tegelijkertijd ook 'vederlicht' maken, wat resulteert in een uniek draagcomfort.

Kortom, de tassen van Jeune Premier zijn het ultieme compromis tussen wat ouders wensen en de fantasie van kinderen. Ontdek nu de complete JP reiscollectie !