De Moulin Roty Toupitis zijn gearriveerd!

18.08.2023


Maak plaats voor Moulin Roty - ons internationaal bekende merk in de wereld van speelgoed en baby's! Dit mooie, zachte en vrolijke Franse merk verblijdt ons opnieuw met zijn charmante nieuwe collectie knuffels: Les Toupitis. Duik in een wereld vol tederheid en avontuur dankzij deze schattige pluchen metgezellen die je kleintjes zullen verrukken. Ontmoet ze allemaal in onze online shop :-)


la famille des toupitis de moulin rotyDe nieuwe knuffels van Moulin Roty: luipaard, olifant, toekan... Deze nieuwe Les Toupitis-familie van Moulin Roty heeft de vorm van een vriendelijke bende met luipaarden, olifanten, toekans, vogels, krokodillen en natuurlijk zebra's en giraffen. Elk dier is met zorg en zachtheid gevormd om je kleine ontdekkingsreiziger een knuffelvriendje te geven. De gevarieerde texturen en zorgvuldige details maken van elke Toupiti een schat om te koesteren: perfecte knuffels en rammelaars :-)


doudous léopard et éléphant de moulin rotyGa op exotisch avontuur met de krokodillen- en zebra rammelaars!


De sterren van de collectie zijn een sluwe krokodil en een vriendelijke zebra. Je kleine ontdekkingsreiziger kan ongelooflijke denkbeeldige avonturen beleven in het gezelschap van deze schattige Toupitis. Of het nu in de weelderige jungle van de woonkamer is of in de denkbeeldige savanne van de slaapkamer, deze knuffels stimuleren de creativiteit en moedigen actief spel aan.


doudou crocodile et zèbre de moulin rotyEn vergeet de schattige giraffe- en toekanrammelaars niet voor eindeloze knuffels...


De sierlijke giraffe en vrolijke toekan uit de Les Toupitis familie voegen ook hun eigen unieke touch toe aan de collectie! Met hun lange nek en levendige kleuren vervullen deze rammelaars kinderen met verwondering en nodigen ze uit om de wereld te verkennen terwijl ze geknuffeld worden. Deze Moulin Roty knuffels worden speelkameraadjes, vertrouwelingen van dagdromen en bewakers van vredige nachten.


doudou girafe et toucan de moulin rotyKnuffels, knuffels, rammelaars: kies je favoriete Toupiti van Moulin Roty :-)


Je wordt instantt verliefd op de Moulin Roty Toupitis! Hun grote, sprankelende ogen en kleine glimlach zullen zeker de harten van kinderen van alle leeftijden veroveren. Je kleintje zal het heerlijk vinden om zijn favoriete Toupiti te knuffelen, de zachtheid van de materialen te voelen en tedere momenten te delen. Deze knuffels zijn veel meer dan alleen een rammelaar; ze worden echte metgezellen voor avontuur en troost.


doudou moulin roty et sac de rangementDe wereld van de Moulin Roty Toupitis wacht op je in De Kleine Zebra... Alle Toupitis staan klaar om een dosis tederheid, knuffels en magie in het leven van je kind te brengen! Kom deze knuffeldieren ontdekken en ontdek de leuke en trendy wereld van andere Moulin Roty gezinnen.Moulin Roty >