De nieuwe Sticky Lemon, ook voor mama ♡

25.04.2019

Elke keer als we een nieuwe collectie van Sticky Lemon binnen krijgen kunnen we niet wachten om ze uit te pakken en elk stuk te bewonderen. Zijn het de kleuren, de materialen of de originele designs? Wie zal het zeggen? Het is eigenlijk het totaalplaatje. Sticky Lemon is een Hollands label, geboren in 2016 en ze komen collectie na collectie met knappe en bonte tassen en accessoires voor kleine, grote en heel grote kinderen ;-) die van stijl houden en vooral heel duidelijk weten wat ze willen.

Quirky, colourful, bold & sunny, zo omschrijven ze zichzelf. Hun collecties blinken uit in kleur en stijl. Fans van colourblocking zijn bij hen echt wel aan het juiste adres. Sticky Lemon houdt ervan om te experimenteren met verrassende kleurencombinaties, afgewerkt met een knipoog naar de retro tijden van weleer. Je vindt het allemaal terug in hun collectie rugzakken, tassen, kleine accessoires zoals fannypacks, pennenzakken, tijdelijke tattoes en pins.

Na een succesvolle Envelope collectie in 2018 lanceerden ze dit voorjaar een tweede Envelope collectie met de vertrouwde modellen en vernieuwde kleurencombo's. Frisse kleuren, stijlvolle aardetonen tonen, gewaagde combinaties. Wij zijn helemaal weg van deze speelse lijn met retro-touch. En tippen jullie graag voor moederdag (mama, stop nu maar met lezen) :

moederdagcadeau sticky lemon envelope 2

Deze tweede en vernieuwde Envelope collectie van Sticky Lemon zal je mama meer dan blij maken.

Het multi-functioneel Sticky Lemon Envelope etui kan ze gebruiken als hippe pennenzak maar ook als portemonnee of zelfs klein clutch. Een prachtig design van de hand van dit eigenwijze Nederlandse merk, verkrijgbaar in verschillende aardetinten en frisse kleurtjes.

De grote Envelope rugzak is een hip model van uitstekende kwaliteit en springt altijd in het oog. Ideaal om alle spulletjes in stijl mee te nemen, een tas voor onderweg maar je kan hem ook in stijl naar het werk dragen. De tangerine, peony pink & cider brown versie is stiekem onze favoriet, maar ga gerust zelf kijken naar deze spikslinternieuwe hippe serie.

moederdagcadeau sticky lemon envelope 2

Tot slot - ook leuk om weten - alle Sticky Lemon tassen zijn gemaakt uit recycled rPET, dat is een ecologisch materiaal gemaakt uit gerecycleerde plastiek flessen. Wie had ooit gedacht dat oude limonade flessen zo mooi konden uitdraaien? Dit materiaal maakt de rugzakken en tasjes lekker ecologisch. Maar vooral ook sterk en waterdicht.

Simpele vormen, duidelijke contrasten. Dit sterk en stijlvol tassenmerk uit Nederland zit boordevol kleur en is dus een perfect moederdagcadeau! De Sticky Lemon tassen springen er altijd uit met hun knappe kleurencombinaties. Zoet en stoer worden perfect gecombineerd ... net zoals in een overheerlijke citroen.

moederdagcadeau sticky lemon envelope 2

moederdagcadeau sticky lemon envelope 2

Kies jouw moederdagcadeau vandaag nog >