De zomerhit van dit jaar? De QuickDry-collectie!

18.04.2019

quickdry collectie zomerschoenen waterschoenen waterresitent leder

Als de zon straks weer volop schijnt, mag niets kinderen tegenhouden om volop buiten te spelen. Met de QuickDry-collectie viert het alomgeliefd kinderschoenenmerk BOBUX de speelsheid van de zomer. Deze nieuwe lijn bestaat uit 3 modellen van watervriendelijke zomerschoenen waarin zowel jongens als meisjes heel de zomer lang kunnen doorgaan met spelen, zelfs in het water. De ZapTidal en Tropicana zijn er in de meest levendige kleuren, hebben een nostalgische, tegelijk hedendaagse look. Als kers op de taart zijn ze gemaakt van een uniek sneldrogend leer, zodat kinderen op een warme dag kunnen afkoelen zonder dat ze hun schoenen moeten uitdoen en ze heerlijk kunnen doorgaan met spelen.

quick dry leer bobux

Leer staat bekend om zijn ademende eigenschappen, flexibiliteit en duurzaamheid. Het is een erg dankbaar en kwalitatief materiaal om schoenen van te maken - zeker voor actieve kindervoetjes - omdat het net deze eigenschappen zijn die de voeten van kinderen de beste start in het leven geven. Helaas is leer ook van nature vezelig en absorberend, dat is om vele redenen geweldig. Maar dit kan ook ... niet zo geweldig zijn. Wanneer leer water absorbeert, kan het de vorm verliezen, vlekken vertonen en lang duren tot het weer droog is. Omdat BOBUX echt schoenen maakt voor kinderen snappen ze als geen ander dat je kinderen niet altijd kan tegenhouden om op een warme dag door een fontein te rennen of bijna dagelijks watergevechten te houden met vriendjes als de temperaturen de hoogte in gaan, daarom hebben ze Quickdry-leer ontwikkeld. Door het gebruik van speciale technieken tijdens het looiproces, is Quickdry-leer bestand tegen waterabsorptie. Zonder al het water op te nemen, behoudt het leer zijn vorm, droogt het snel en beschermt het zelfs tegen zoute watervlekken.

quickdry tidal zap tropicana sandalen waterresistentquickdry tidal zap tropicana sandalen waterresistent

Kortom zoek je hippe, leuke degelijke sandalen die helemaal summer- én waterproof zijn? Dan ben je bij de BOBUX QuickDry-collectie helemaal aan het juiste adres!