Roommate: from Scandinavia with love!

09.01.2018

roommate stijlvolle kinderkamer

De kinderkamer inrichten is een leuke job en met Roommate wordt het alleen maar leuker én makkelijker.

Want dit speelse merk uit Denemarken maakt al meer dan 10 jaar superknap kinderdesign om de kinderkamer aan te kleden. Hun collecties zijn volledig afgestemd op onze kleine schatten, er zitten grote, speelse kussens in, unieke wandlampen, magische klamboes en opbergmanden met stijlvolle prints ... en het beste van al: alles ziet er zo mooi uit dat de producten ook naadloos passen in je eigen interieur en probleemloos een extra vleugje Scandinavische stijl met zich meebrengen zonder dat het minder leuk wordt voor de allerkleinsten thuis.

Dankzij de mooie rustige kleuren, prachtige borduursels en hoogwaardige materialen hoef je je dus niet te beperken tot de kinderkamer. Je kan de opbergmanden ook schaamteloos voor jezelf houden, of de handige wandplankjes in de keuken ophangen. En een zacht kussen extra in de zetel daar zal niemand om rouwen.

Roommate golden dots collection

Roommate heeft 2 verschillende lijnen: items van hoge kwaliteit organisch katoen - zoals kussens, klamboes en speelmanden - en daarnaast unieke lasercut objecten uit metaal zoals verlichting, haakjes en opbergplankjes. Alles is gemaakt uit ecologische materialen!

Roommate nieuwe collectie

Hun recente Golden Dots Collection is een magische collectie vol sprankelende gouden bollen en fris wit organisch katoen. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk wat extra stijl aan de speelhoek toevoegen met de extra grote opbergmand of hang de klamboe op in een hoekje en maak er een extra gezellig knus kamp van voor magische prinsessen en prinsen. Vul het geheel aan met een zachte quilt of rond speelkleed met geborduurde zon en een paar superzachte toffe kussens in de vorm van een wolklachende regendruppel of spook... en je kinderen kunnen spelen, ontdekken, lezen en rusten in stijl.

Kortom dit is een wondermooie collectie die perfect binnen je eigen interieur past, zeker het ontdekken waard!