Eentje voor de mama's: hello Studio NOOS!

29.07.2022

studio noos mombag mama tas de kleine zebraHandmade essentials that are suitable for every adventure! Dat is STUDIO NOOS. Een klein maar machtig merk uit Amsterdam. Hun missie? Stijlvolle, praktische en betaalbare tassen, mombags, shoppers en etuis om het ouderschap een vleugje stijl te geven waar we zo gek op zijn. We zijn dan ook erg blij om dit merk aan onze collectie toe te voegen. Een perfecte match met elke mama met stijl.studio noos mombag mama tas de kleine zebraNOOSHet Amsterdams tassenmerk zag het levenslicht in 2018, opgericht door Marie-Claire van der Steen draait Studio Noos om het samenbrengen van mode en functionaliteit. Met een tijdloze collectie (NOOS) mamatassen en andere bijpassende items, zonder afbreuk te doen aan stijl.

Dankzij de groter handvaten kan je de mom bags makkelijk over je kinderwagen hangen of cross body dragen als je achter je mini's aan crosst. Al hangt de tas ook perfect over je schouder, nonchalant en altijd met de nodige portie stijl.

Het zijn te gekke luiertassen die er niet uitzien als luiertassen.Win, win! Voeg er een matching portemonneeetui of verschoonmatje bij om perfect uitgerust de deur uit te gaan. Eens je uit de babyfase bent kan je hem gewoon blijven gebruiken: voor een uitstapje, even boodschappen doen, als zwem- of werktas. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt ons extra blij.studio noos mombag mama tas de kleine zebraCollecties helemaal van het moment
Naast de 'never-out-of-stock' bestsellers brengt STUDIO NOOS ook seizoenscollecties uit: met trendsetting kleuren, unieke prints van het moment en mooie materialen. Voor de zomer kan je zo kiezen voor een felgekleurde, geruite en macramé mamatassen - perfect voor een dagje strand! - of de gebloemde boodschappentassen. Voortaan doe je eens zo graag boodschappen ;-)

Alles wat je nodig hebt om al je musthaves (en die van je kroost) makkelijk met je mee te dragen.studio noos mombag mama tas de kleine zebrastudio noos mombag mama tas de kleine zebrastudio noos mombag mama tas de kleine zebrastudio noos mombag mama tas de kleine zebrastudio noos mombag mama tas de kleine zebrastudio noos mombag mama tas de kleine zebrastudio noos mombag mama tas de kleine zebraOp 15 augustus vieren we moederdag in Antwerpen, maar waar je ook woont: het is elke dag moederdag en een nieuwe tas maakt elke mama blij.

NIEUW: Studio noos >