Een hele zomer buitenspelen met Quut

28.06.2022

buitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quut



Zomervakantie = lekker veel buitenspelen. Gelukkig ben je bij De Kleine Zebra aan het juiste adres, in onze webshop wacht een unieke selectie buitenspeelgoed voor kleine en grote fans van het buitenleven. Geweldige outdoor essentials die nooit gaat vervelen. Eén van de merken dat je niet mag missen is het geweldige QUUT.



“Warning: kids having fun
can cause serious laughter”



Misschien ken je dit Belgisch merk wel van de Ballo, de ronde emmer waarmee je niet kan morsen of de Scoppi, een onbreekbare schop waarmee je zowel op het strand als in de sneeuw kan graven. 365 dagen per jaar heerlijk buitenspeelgoed.



buitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quut



Of val je voor de iconische kleuren die je instant meenemen naar heldere blauwe zeeën en zonovergoten buitenspeeldagen in je achtertuin of op de jaarlijkse vakantie? QUUT zorgt voor uren, zelfs jaren van speelplezier. 



Duurzaam design en meer



De missie van QUUT? Inspireren en iedereen tot spelen aan te zetten. Torens bouwen was nog nooit zo simpel, water naar de gracht van je zandkasteel brengen wordt kinderspel. Ze kiezen altijd voor het beste design en gaan op zoek naar veilige materialen die hun missie onderstrepen.

Altijd duurzaam van begin tot einde: van het design over de productie, verpakking tot het transport. Eindeloos spelen, smart design en leren door (samen) te spelen zijn hun stokpaardjes.



buitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quutbuitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quutbuitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quut



Misschien heb je de klassiekers al in huis: een emmer, zeef of schepje, maar QUUT bekijkt het anders en maakt elk stuk innovatief door opnieuw na te denken over hoe kinderen écht spelen. Hun volledige collectie strand- en zandspeelgoed is ergonomisch en multifunctioneel. Zo wordt een frisbee ook een zandzeefje en kan je met de Triplet zowel harken, zeven als met water spelen. Kinderen vinden die verschillende speelopties geweldig en hebben geen uitleg nodig, het slimme design past perfect bij hun verbeelding.



Nieuw in het gamma



Het is duidelijk: QUUT houdt ervan om klassiekers in een fris nieuw jasje te steken. Het allernieuwste design is misschien wel het meest verfrissend: letterlijk dan. Dippy is een lijn kleurrijke plonsbadjes in 3 verschillende kleurencombinaties. De ronde opblaasbare kinderzwembadjes toveren je tuin of terras om in een zalige oase vol water- en speelplezier. Perfect voor een staycation of leuke playdate deze zomer!



buitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quut



Ook kleine tuiniers en mini’s die graag mee in de tuin werken met mama of papa kunnen bij QUUT terecht: de Bucki emmer in Garden Green is nieuw dit jaar en ook de gieters, rijtjes en schepjes zijn perfect voor mini’s met groene vingers.

buitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quut



Never stop playing



Bij QUUT willen ze aanzetten tot eindeloos spelen. Daarom kiezen ze voor kwalitatief materiaal en design dat tijdloos is. Gedaan met gebroken schepjes of lekkende emmers: QUUT toys zijn gemaakt om te blijven. Ze kunnen van kind op kind worden doorgegeven en gekoesterd worden door verschillende generaties.



buitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quutbuitenspeelgoed waterspeelgoed zandspeelgoed strandspeelgoed de kleine zebra quut



De speelse collectie past perfect in kleine handjes. Maar dat wil niet zeggen dat je grotere kinderen niet zullen meespelen. De speeltjes groeien mee met je mini. Zo is de Cuppi eerste een kleine schop, maar groeit het later uit tot een geweldige tunnelgraver en zelfs een fijn balspelletje om je vakantievriendjes uit te dagen. Who’s in for endless fun?



Laten we buitenspelen met QUUT >



Te ontdekken