Eindelijk! Een luiertas om mee te pronken

17.01.2020

Speciaal voor alle dagelijkse stijldillemma's kwam het Duitse merk Lässig met een coole diaper bag die veel weg heeft van een hippe minimalistische rugzak. Ideaal voor mama én papa om als luiertas te gebruiken dus. Deze flexibele tas heeft een handige 'rolltop' bovenkant zodat je al je spulletjes en babybenodigdheden moeiteloos kan stapelen binnenin. Voor de fabricatie van het stofje werkte Lässig samen met Waste2Wear. Een merk dat materialen maakt uit gerecycleerde plastic flessen. Deze leukerd is overigens ook volledig vegan. 


Veel spulletjes mee op daguitstap? Geen probleem! De rugzak van Lässig heeft binnenin handige compartimenten zodat je onderweg makkelijk alles kan terugvinden. Beginnen al die spulletjes na enige tijd wel echt door te wegen? Ook daar bedacht Lässig een oplossing voor! Je krijgt bij de rugzak handige stroller attachments die je moeiteloos aan je buggy kan bevestigen. Ideaal voor lange winterwandelingen met het hele gezin!


Niets zo vervelend als net dat ene ding nodig hebben dat helemaal onderaan je rugzak zit. Vanaf nu hoef je dan geen zucht meer te slaken. De Lässig rugzakjes hebben een handige zijdelingse opening die je toegang geeft tot de volledige inhoud van de luiertas. Nooit meer onhandig rommelen onderweg. Leuk weetje: bij elke tas komen ook 5 handige accessoires voor onderweg: een waterafstotend verversmatje, een geïsoleerde flesjeshouder, een potjeshouder, een klein uitneembaar zakje en hengsels om een loodzware tas aan een buggy te bevestigen. 

Alles wat een luiertas moet hebben en zoveel meer heeft deze rugzak dus. Maar het allerleukste vinden wij toch dat ook papa's ermee wegkomen. Mannen en luiertassen: het is niet altijd een match made in heaven. Maar met deze luierrugzak is dat definitief verleden tijd!Shop 'm nu bij ons in drie trendy tinten: oudroze, licht grijs en antraciet!