ENGEL. lanceert 2 toffe nieuwe prints

17.08.2017

Het Nederlandse ENGEL. voegt deze zomer 2 leuke nieuwe prints toe aan haar geweldige eco-vriendelijke tassencollectie: een coole bliksemprint en een vrolijke stippenprint. Wij zijn alvast fan ! Jij ook?

Allereerst de coole bliksemprint, voor stoere jongens en echte mannen, felgele bliksemschichten op een diep donkerblauwe ondergrond. Shop de print in een rugzak, een schooltas, een weekendtas, een laptophoes of een etui. Deze tassen zijn overigens ook uitermate geschikt voor een stoere meid, want ook die houden van blauw met geel!

Voor de rozelievende meisjes heeft ENGEL. een kleurrijke stippenprint ontworpen, super vrolijk! En ENGEL. zou ENGEL. niet zijn als de stippen je niet aan confetti zouden doen denken. Ook voor deze zoete dots geldt dat zij in alle modellen verkrijgbaar zijn. En we hoeven je vast niet meer te vertellen dat al deze nieuwe tassen gemaakt zijn van gerecyclede frisdrankflessen. Dat zie je niet, maar is wel een stuk vriendelijker voor het milieu.

Één blik op een prachtige nieuwe etui of lekkere ruime rugzak doet ons bijna naar het nieuwe schooljaar verlangen, maar gelukkig hebben we nog een (paar) dagen lekker vakantie. En ook voor de vakantie heeft ENGEL. fijne items, onder andere een handige weekendtas en een hoes om je laptop (die je misschien wel meeneemt zodat de kinderen filmpjes kunnen kijken als het regent) in op te bergen.

Je vindt ze allemaal hier bij de kleine zebra, succes met kiezen!