Er is heel wat te doen in HABA's speelwereld...

08.09.2015

Met mijn ontwerpen probeer ik de verbeelding van kinderen aan te wakkeren. Je kan geen prijs kleven op het speelplezier dat kinderen beleven met het creëren van een eigen speelwereld waarin een personage een vriendje wordt en waarmee je honderden nieuwe verhalen tot leven kan brengen. - Anna Lena Räckers.

HABA-ontwerpster Anna Lena slaat de nagel op de kop: de speelwerelden van HABA spreken tot de verbeelding van ieder kind. De boerderij is de meest uitgebreide fictiewereld waarin kleine dierenvrienden op ontdekking kunnen gaan. Gloednieuw zijn Antons boerderij, Oma Leni's kippenboerderij, Pia's moestuin en Marie's marktkraam. Dankzij het eenvoudige insteeksysteem staan de speelwerelden in een vingerknip recht en de houten figuren blazen leven in de set. Elke speelwereld is apart verkrijgbaar, maar gemakkelijk uit te breiden met de andere sets van HABA.

Terwijl boer Anton de koe melkt en het paard naar de wei brengt, is boerin Pia al volop bezig in haar moestuin. Onkruid wieden, nieuwe zaadjes planten, water geven en oogsten. De verse groenten brengt Pia meteen naar Marie, want straks staat ze met haar kraam op de markt. Naast Pia's biogroenten verkoopt Marie ook scharreleieren van Oma Leni's kippenboerderij. Er is heel wat te doen in de speelwereld van HABA! Help jij een handje mee?

Antons boerderij shop je hier. Pia's moestuin shop je hier. Marie's marktkraam shop je hier. Oma Leni's kippenboerderij shop je hier.

[oqeygallery id=253]