Ernest is «ne sjieken type»

14.09.2018

Met elke nieuwe collectie, vertelt Anne Hubert, designer van het Franse label La Cerise sur le Gâteau een nieuw verhaal! En dit seizoen inspireerde niemand minder dan de Amerikaanse schrijver en journailst Ernest Hemingway haar bij het maken van de «Ernest is so chic»-collectie.

Ga mee op wereldreis en ontdek de nieuwe A/W18 collectie!

  

https://www.kleinezebra.com/1090-la-cerise-sur-le-gateau

   

Anne Hubert zoekt met deze collectie een nog meer grafische en zelfs mannelijke stijl op. Ze voegt een nieuwe stof, een klein, chique, zwart-wit ruitje, toe aan haar collectie en geeft deze de naam Ernest. «Ik zie het hem al dragen als een licht gekreukt jasje, terwijl hij traag een trekje neemt aan een sigaar», aldus Anne. Ernest kan perfect gemixt worden met de patronen en stoffen uit vorige ise sur le Gâteau collecties.

Ook het kleurenpalet wordt in deze collectie mannelijker. De kleuren Caviar (kaviaar) en Tobacco (tabak) maken hun intrede. Ze geven de collectie een moderne 50's look.

   

   
Moet je er even tussenuit of blijf je liever thuis heerlijk loungen ?

Wel voor beide opties biedt deze nieuwe collectie heel wat leuke en praktische musthaves. De tassencollectie heeft een nieuw model weekendbag, perfect er even 48 uren op uit te trekken. Blijf je maar een paar uur weg, dan is de nieuwe daybag je nieuwe beste vriend. Net groot genoeg voor je laptop, je notities, eventueel een kleine snack en, wie weet, wel een ticket naar Cuba!

Voor diegenen die liever in bed blijven luieren bestaat de La Cerise sur le Gâteau bedlinnen collectie al uit heel wat geweldige bedsets in 3 verschillende prints: Odette, Oscar en Swann. Allemaal zijn ze in heel wat trendkleuren verkrijgbaar, zowel voor het éénpersoons- als het tweepersoonsbed! Mix en match naar eigen smaak is de boodschap !

Ontdek de wereld van La Cerise sur le Gâteau nu bij de kleine zebra!