Laat de herfst maar beginnen ...

14.09.2018

Nog een paar dagen en dan start officieel de herfst. De nieuwe Easy Peasy AW18 collectie is al helemaal klaar om kindervoetjes, naast modieus te kleden, ook heerlijk warm te houden !

Dit seizoen maakt vilt een heuse entree bij Easy Peasy (beter gekend als EZPZ bij echte fans), het schattige « eco-friendly » merk met slofjes en accessoires voor kinderen en hun mama. Vilt is een natuurlijk, eeuwenoud materiaal dat heerlijk zacht, comfortabel en waterdicht is en bijzonder goed past in de collectie van dit Franse merk.
 

  Er werd gekozen voor een natuurlijk en ecologisch vilt dat plantaardig gekleurd is in 4 trendy kleurtjes. Dat vilt is op zijn beurt verwerkt in een nieuw modelletje kindersloffen: de DOUBLU, verkrijgbaar in verschillende varianten met een uil, een hertje of een beer. Beschikbaar in maat 18 tot en met 27.

De klassieke modellen Blublu, Kiny, Blumoo en Meximoo in schaapsleder zijn ook dit seizoen in een hip jasje gestopt met nieuwe kleurtjes en/of nieuwe prints. Ook de met wol gevoerde Minion babyschoentjes zijn weer van de partij om babyvoetjes heerlijk warm te houden deze winter.

Of ga voor het allernieuwste modelletje met elegante en speelse franjes: de FRANGETTE. Speciaal voor de allerkleinsten werd dit schattige slofje ontwikkelt. Verkrijgbaar in naturel, grenadine of kobaltblauw. Jammer dat ze niet in mama's maat bestaan ;-)


   En vergeet natuurlijk niet de accessoires zoals portemonneetjes en tasjes te checken, helemaal afgestemd op het komende modeseizoen (en die bestaan natuurlijk wel in mama-formaat !).

Shop hier !