FABELAB: alles voor een Scandinavische kerst!

06.12.2023


Kerst nadert snel, en waarom zou u dit jaar de feestperiode niet extra speciaal maken door uw interieur te versieren met duurzame en ecologische wonderen uit de FABELAB-collectie? Bent u op zoek naar decoraties van biologisch katoen om een chique en zen touch aan uw huis toe te voegen tijdens de feestdagen? De Kleine Zebra heeft alles voor u voorbereid, met een uitzonderlijke reeks FABELAB-producten die zowel klein als groot zullen verbazen.


kerstdecoratie in stof van FABELAB



Kerstsokken en -laarzen van biologisch katoen van FABELAB: magie aan de voet van de kerstboom


Kerstsokken zijn een must-have voor het creëren van een feestelijke sfeer. FABELAB biedt sokken en kerstlaarzen van biologisch katoen, perfect voor het bevatten van cadeaus of lekkernijen voor kinderen (en volwassenen die van snoepen houden). Hang ze boven de open haard of aan uw kerstboom om een traditionele en elegante toets aan uw decoratie toe te voegen. De sokken worden niet alleen verrassingscontainers, maar ook wonderbaarlijke herinneringen!


kerstsok in stof van FABELAB



De adventskalenders van FABELAB & het wachten op kerst wordt een waar genot...


Beleef de spanning van de Advent met de FABELAB adventskalenders. Kies uit twee wandmodellen; naast het feit dat ze prachtig zijn, stellen deze adventskalenders uw kleintjes in staat om een oogje op hun cadeaus te houden terwijl ze een vleugje magie aan uw muur toevoegen. Naast deze twee wandmodellen biedt FABELAB twee andere modellen in de vorm van mooi versierde enveloppen om op te hangen (in stof of papier!). Elke dag wacht er een kleine verrassing, wat een vrolijke verwachting tot Kerstmis creëert. De adventskalenders van FABELAB veranderen het wachten in een moment van plezier dat in familieverband wordt gedeeld.


adventskalender in stof van FABELAB


De Kleine Zebra biedt ook een selectie van adventskalenders van andere merken, met een verscheidenheid aan stijlen om aan uw voorkeuren te voldoen. De wandkalenders van biologisch katoen van Liewood zijn favoriet bij ouders van De Kleine Zebra, ze combineren duurzaamheid en esthetiek. Voor een creatieve touch bieden de kalenders van het merk Meri Meri kinderen de mogelijkheid om hun fantasie de vrije loop te laten met kalenders van papier of hout, beschikbaar in een reeks van


adventskalender van meri meri en liewood



De stoffen decoraties van FABELAB: de natuurlijke elegantie van biologisch katoen


Voeg een vleugje natuur toe aan uw kerstdecoratie met de delicate stoffen decoraties van FABELAB. Zachte harten, huisjes van Kopenhagen, gouden bladeren, snoepjes en nog veel meer, allemaal gemaakt van biologisch katoen. Hang ze aan uw boom, in uw huis of gebruik ze om uw cadeaus te personaliseren. Hun Scandinavische charme zal een ontspannen en warme sfeer aan uw interieur geven. De decoraties van biologisch katoen brengen leven in uw interieur met respect voor de natuur.


stoffen kerstdecoratie van FABELAB



De magie van Kerstmis in alle eenvoud voor uw kinderen: kostuums, tassen, sokken...


FABELAB biedt ook accessoires voor de kleintjes, zoals cadeauzakken van biologisch katoen en verkleedkleren van een elf voor meisjes en jongens. Laat de kinderen de magie van Kerstmis beleven met stijl en comfort dankzij deze schattige en ecologische artikelen. De FABELAB kinderaccessoires voegen een speelse en betoverende touch toe aan het feestseizoen, waardoor onvergetelijke momenten ontstaan voor jonge nieuwsgierige geesten.


kerstcadeauzak van FABELAB



Dit jaar, verander je interieur in een chique, zen en duurzame Kerstmis heiligdom met de prachtige FABELAB producten beschikbaar bij De Kleine Zebra. Door te kiezen voor decoraties van biologisch katoen, draag je bij aan de planeet terwijl je een uitzonderlijke feestelijke sfeer creëert voor je dierbaren. Laat je verleiden door de magie van Kerstmis met FABELAB! Maak van je Kerstdecoratie een viering vol charme dankzij de Kerstcollectie van FABELAB :-)



KERSTMIS MET FABELAB >