Fan van Fresk? Nu ook voor grote zus en broer

01.02.2018

De populaire vriendelijke walvissen van Fresk zwemmen nu ook voorbij in het grote bed van broer of zus! Want de motieven van Fresk zijn zo populair en geliefd dat we op vraag van tal van mama's nu ook eenpersoons dekbedovertrekken van Fresk aan onze collectie kunnen toevoegen.

Naast de (ondertussen al) klassieker: de grijze walvisprint is er ook een zomerse variant vol plezante ananassen. Of ben je helemaal verliefd op de nieuwste printjes van dit leuke Nedelrands merkje, dan kan je je niet alleen laten gaan in de collectie vol zachte baby essentials maar ook voor grote zus of broer kan je hetzelfde motiefje in huis halen. Kies zelf welke kleuren en prints het best passen bij de kinderkamer: de elegante roze zwanenretro girafjes of magische regenbogen. Dit zacht bedlinnen is ideaal om je kindje lekker zacht onder te stoppen voor een zalige nachtrust. Alle bedsets hebben een bijpassende kussensloop en je kan naar hartenlust afwisselen met de matching print aan de achterkant. Elke set is afgewerkt met oog voor detail en heeft een fijn randje voor een unieke toets en het geheel zorgt meteen voor een frisse wind in de slaapkamer.

Deze nieuwe collectie beddengoed is niet alleen leuk om te zien, ze is nog lekker veilig ook. Want het Nederlandse Fresk maakt enkel gebruik van organisch geteeld katoen zonder chemische kleurstoffen. Op die manier voelt alles lekker zacht en zit het extra comfortabel.

fresk eenpersoonsdekbed walvis

Waar het om draait bij Fresk? Een compleet gamma hippe producten vrij van schadelijke stoffen aanbieden voor jouw kinderen. Ondertussen maakte Fresk al meer dan tien verschillende ecologische collecties voor de kinderkamer, baby's eerste levensjaar en nu dus ook voor langer van te genieten, want met deze dekbedovertrekken ben je jaren zoet!