First drop Jeune Premier 2018!

19.04.2018

jeune premier nieuwe collectie boekentassen 2018jeune premier prét-à-porter boekentas schooltas 2018

Jeune Premier schooltassen zijn het perfecte compromis tussen waar kinderen van dromen en ouders van houden. We mogen wel stellen dat dit het populairste en meest hippe boekentassenmerk van ons land is geworden en hun nieuwste collectie voor 2018 stelt zeker niet teleur: die prints, die designs, details en materialen doen niet alleen ons hartje sneller slaan. Is jouw dochter helemaal zot van de grote roze strik of heb je een toekomstige piloot in huis, de planeten geven echt licht en er zit ook een nieuw model tussen waar jij als mama mee weg kan. Stuk voor stuk echte hebbedingen die niet alleen wondermooi maar ook heel erg stevig en functioneel zijn.

Maar laten we bij het begin beginnen: net voor Kerstmis hadden we al een prachtige mini-collectie met fancy reistassen en hippe kleuterboekentassen, weet je nog? Enkele van de prints uit die collectie vol pareltjes komen nu terug in de grotere boekentassen, rugzakken, turn- en pennenzakken.

De It Bag schooltassen zijn misschien geïnspireerd op old-school boekentassen van weleer, de Jeune Premier modellen zijn verre van ouderwets. Ze voelen licht aan, hebben ergonomische schouderriemen en zijn allemaal gemaakt uit vuil- en waterafstotend canvas, aangevuld met geborduurde accenten en details in eco-leder. Perfect dus voor grote broer of zus die straks naar het eerste leerjaar gaat. Of voor elk kind dat graag trots naar school vertrekt en hip over de speelplaats loopt. Kies jouw favoriet of laat je kindje zelf kiezen zodat hij of zo al kan dromen van het volgende schooljaar. Je kan het extra leuk maken door je midi of maxi schooltas aan te vullen met een kidsbag turnzak of bijpassende pennenzak in hetzelfde printje. Zo ben je meteen gesteld, past alles mooi bij elkaar en is het eens zo herkenbaar voor je schattebout om zijn tas, zak en pennenzak te herkennen in de klas.

posh parrots jeune premierjeune premier love birds trolley met leeuwenboekentas nieuw schooljaar 2018-2019 jeune premierjeune premier 2018jeune premier it bag midi billie maxi 2018

Naast boekentassen en pennenzakken is er ook een grote versie van de Billie mini binnen. Dit model weerspiegelt perfect de essentie van het merk : de prêt-à-porter van de (school)tassen. Deze Billie rugzak is een echte modieuze IT-bag voor kids maar nu dus ook voor de grotere kinderen of zelfs voor ... mama! De Billie Maxi tas kan je namelijk perfect mee naar het werk nemen. Weg met die grijze en super saaie laptoptas, breng kleur en plezier in elke werkdag en verzamel je spulletjes in deze geweldige modieuze tas vol elegante zwaantjes en met een gouden toets. Ook leuk als hippe verzorgingstas.

Zo zie je maar je kan veel kanten uit met deze geweldige nieuwe Jeune Premier-collectie. Ontdek alle modellen en originele prints en designs hier!

jeune premier it bag midi space lichtgevende planeet

PS: De Jeune Premier collectie van 2018 zit vol coole modellen, originele prints en leuke details maar het allerleukst vinden wij de lichtgevende planeet op de Space print: duw erop en het geïntegreerde lichtje gaat branden of knipperen. Fantastisch en lekker veilig als je te voet of met de fiets naar school gaat.