Ga je mee op Safari met Jeune Premier?

11.05.2022

Le nouveau Jeune Premier est arrivé!
De Safari 2022 Collectie is de 10e collectie van dit Belgische pret-à-porter schooltassenmerk. Dit jaar bestaan ze 10 jaar. 10 jaar top design van eigen bodem. 10 jaar vol eye-catchers voor op de speelplaats.

Naar goede gewoonte geeft JEUNE PREMIER de aftrap van het back-to-school seizoen. Dat wil officieel zeggen dat we mogen beginnen aftellen naar de zomervakantie én uitkijken naar een vers nieuw schooljaar in september. Toegeven dat lijkt misschien nog ver weg maar deze mooie collectie mag je niet missen. Er zitten weer pareltjes tussen.safari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premiersafari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premierJeune Premier is 10 jaarDe bijzondere Safari collectie '22 bulkt uit van tijgers, luipaardprints, knappe paardjes, elegante vogels en meer beestige prints boordevol kleur. De IT Bag midi ademt het DNA van Jeune Premier en is een perfecte schooltas om aan het eerste leerjaar te starten. De Ergomaxx is een ergonomische boekentas vol innovatieve features om je kind te ondersteunen in elke schooldag.

Daarnaast zijn er ook bijpassende pennenzakken - met of zonder kleurtjes - en de beste turnzakken. City Bag is een waterbestendige kindertas om mee te nemen op uitstap, naar de zwemles of sporttraining.safari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premierDit is de eerste drop, dus mis je een model dan komt deze later misschien nog. Net zoals de Mini kleutertassen voor de kleinste schoolkinderen.Het moment op je favoriet te kiezenFan van het voetbaldesign, de tweeling dino's, de sierlijke zwanen of jungle jeep met echte lichtjes ... wacht niet te lang want de schooltassen, rugzakken en schoolaccessoires van JEUNE PREMIER zijn echte bestsellers en op = op. Herken je hier en daar een print van vorig ja? Dat klopt! Ook de populairste prints van vorig jaar zijn aangevuld. Dus was je dol op een model maar greep je er vorig jaar naast, dan is dit het moment. safari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premiersafari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premiersafari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premiersafari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premiersafari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premiersafari collectie 2022 nieuwe schooltas de kleine zebra jeune premierOntdek de nieuwe collectie van JEUNE PREMIER >