Ga voor een upgrade naar Envelope Deluxe

31.08.2019

envelope deluxe collectie sticky lemon tassen rugzakken koffer paspoorthouder

Voor de Envelope Deluxe collectie zocht en vond STICKY LEMON inspiratie bij de film the Grand Budapest Hotel. De kleuren, de stijl, de sfeer, ... het zit er allemaal in. De tassen kregen een upgrade. Ze zijn nog steeds gemaakt van gerecycleerde PET-flesssen, hebben een unieke look en top kleurencombo's. Kortom deze grote en kleine rugzakjes en bijhorende pennenzakken zijn tot in de puntje afgewerkt.

En omdat het om een luxe collectie gaat zitten ook een paar leuke nieuwe items in: een luxe koffer om te gaan logeren of te gebruiken als handbagage tijdens een weekendje weg en hippe paspoorthouders, beide zijn gemaakt uit vegan PU kunstleder en voorzien van gestreepte canvas. De binnenzijde van zowel de rugzakken, koffer, pennendozen én paspoorthouders is waterproof en voorzien van een contrasterende monochrome print.

envelope deluxe collectie sticky lemon tassen rugzakken koffer paspoorthouder

Deze collectie is ideaal voor een frisse start of alvast een weekendje weg te boeken in september. De grote rugzakken kunnen ook perfect door hippe ouders gedragen worden. Om elke dag naar het werk te trekken of te gebruiken als hippe luiertas. Of voor je grotere student om straks mee naar het unif te gaan... het kan allemaal. De kleurtjes zijn zoals altijd minitieus gekozen en de sfeer rond deze collectie echt perfect.

envelope deluxe collectie sticky lemon tassen rugzakken koffer paspoorthouderenvelope deluxe collectie sticky lemon tassen rugzakken koffer paspoorthouderenvelope deluxe collectie sticky lemon tassen rugzakken koffer paspoorthouderenvelope deluxe collectie sticky lemon tassen rugzakken koffer paspoorthouderenvelope deluxe collectie sticky lemon tassen rugzakken koffer paspoorthouder

Book een reis naar de Envelope Deluxe collectie >