Geef je fantasie wieltjes !

30.11.2018

way to play rubberen autobaan om buiten te spelen

Waytoplay levert in de digitale wereld anno 2018 speelplezier aan kinderen zonder snoeren of schermen. Omdat Waytoplay gelooft in de creatieve kracht van kinderen. De rubberen baandelen van het Waytoplay flexibele autobaan vormen de basis en geven wieltjes aan de eigen fantasie van kids. Het kind zit achter het stuur en bepaalt de route, die eindeloos is aan te vullen en zo nooit eindigt.

In ieder kind zit een ontdekkingsreiziger die uitgedaagd moet worden. Waytoplay levert de basis, kinderen creëren zelf het spel. Dit maakt ze vindingrijk, oplossingsgericht en creatief: essentiële eigenschappen voor nu en later.

Wat?

Het bestaat uit sets van makkelijk te koppelen baandelen; rechte stukken, bochten, parkeerplekken, kruisingen en rotondes. Door de rubberen structuur kun je er altijd en overal mee spelen. Binnen, maar ook buiten! Het strand, dat hoogpolige tapijt of die hobbelige weg: any way is een waytoplay. Eindeloos aan te vullen en… helemaal zelf in te vullen. Ja, deze autobaan mag zelf gewoon mee in bad! Ieder kind is koning van zijn eigen unieke weg en kiest zelf de ‘waytoplay’.

autobaan stukken waytoplay uniek speelgoed voor in bad

Dutch Design, Duitse degelijkheid