Geluidenboekjes: irritant of educatief?

16.10.2019

Spits je oren en ontdek de serie met prachtige geluidenboekjes van Clavis. Deze peuterboeken zijn stijlvol en leerrijk. De essentie van elk boekje is om kleintjes op een fijne manier iets te leren. Zo kan jouw kindje kennismaken met een heleboel boerderijdieren, huisdieren of klassieke muziek! Ideaal om lekker samen op de bank door te bladeren en zo de leukste deuntjes en meest schattige diertjes te leren kennen.

Door de grote contrasten zijn de tekeningen enorm leuk en ook leerzaam voor een kind.  Jonge kinderen houden van contrasten. Hoe sterker het contrast, hoe interessanter! Het geluid kun je natuurlijk proberen na te bootsen. Trek gerust een verkleedkostuum aan, imiteer de geluidjes en breng je mini aan het lachen :-)

 

Veel keuze geluidenboekjes! 

Deze boekjes zijn een fantastisch hulpmiddel om je kindje kennis te laten maken met verschillende klanken. Na deze geluiden te horen, kunnen kleintjes ze imiteren en integreren in hun woordenschat. Kinderen zullen zich er continu mee bezig houden en plukken er dan ook snel de vruchten van. Ben je het geblaf van de hond even beu? Sla dan gewoon de pagina om!

  

Je kunt boeken lezen, voelen en ervaren... Maar nu kun je ze ook horen! Luister je mee naar de Clavis Muziek boeken?

 Ga mee met Paco en luister de klassieke deuntjes!

Ga mee op avontuur met Paco naar New York of luister naar de prachtige klassieke muziek. Ontmoet de meest interessante en pluizige personages, met elk hun bijzondere karakter. Willen meerdere kindjes genieten van de boekjes? Geen nood, er is keuze genoeg.

 

Door de kwalitatieve afwerking gaan de geluidenboekjes lang mee. De batterijen zijn goed weggewerkt en zelfs vervangbaar! Als je spruitje erg gehecht is aan een bepaald exemplaar, kun je gerust zijn en de batterijen perfect vervangen. Muziekfans in huis? Kijk dan snel naar de hele Clavis collectie

Tip: als je snel bent, kun je nog een boekje vragen van de Sint of zelfs al voor Kerst