a special gift for little people

10.04.2014
Baby’s en peuters zijn niet zo zeer geïnteresseerd in hippe trends, modekleuren of de laatste gadgets. Met die gedachte ontwerpt en produceert Ambi Toys puur en betrouwbaar speelgoed voor de allerkleinsten. Het Italiaans/Engelse merk doet klassiek speelgoed heropleven waarbij mama’s en papa’s vast en zeker een flashback hebben naar hun kindertijd! Alle klassiekers van Ambi Toys werden in hun volle glorie hersteld en steken nu een modern jasje.Al 40 jaar lang maakt Ambi toys speelgoed voor de allerkleinsten waarbij design en kleur wordt ingezet voor de ontwikkeling van het kind. Steeds met het oog op kwaliteit en veiligheid! Met speelgoed voor baby's en peuters van 3 tot 24 maanden speelt het merk in op het belang van de relatie tussen ouder en kind. Spelenderwijs ontdekken baby’s en peuters zichzelf en hun omgeving.

 

Vanaf 3 maanden hebben baby’s de neiging om zowat alles in de mond te steken. Zo ontwikkelt Ambi Toys een serie bijtspeeltjes waarmee jouw kleine oogappel zoveel met zijn mond en tong kan ontdekken als hij maar wil! Rond 6 maanden is herkenbaarheid rustgevend voor baby’s. Een favoriet speelgoedje wordt al snel een trouwe vriend van jouw kleine spruit! Bovendien vinden baby’tjes in bad gaan plezierig en ontspannend. Ambi Toys komt met speelgoed voor in bad: een ideale manier om de band tussen ouder en kind te versterken!

Vanaf 10 maanden beginnen baby’s te wandelen en verbetert stilaan hun spraak. Baby’tjes kunnen vanaf nu meer zelfstandig spelen dan voordien. Zo worden kleine vingertjes elke dag sterker om voorwerpen vast te houden! Na de eerste verjaardag van je ukkie is op wandel gaan en sorteren & stapelen de max. Zo komt Ambi toys met speelgoed om voorwerpen te sorteren, te stapelen en op avontuur te trekken. Toon jouw oogappel hoe het moet en voor je het weet kan hij het helemaal alleen! En al snel wordt jouw klein baby’tje een flinke peuter….Laat je hier verrassen door dit klassieke designer speelgoed dat niemand zal teleurstellen![oqeygallery id=144]