Goede voornemens met stijl dankzij Lässig

07.01.2020

Een nieuw jaar gaat standaard gepaard met goede voornemens. Misschien wil je wel wat meer bewegen in 2020 maar heb je nog net dat extra duwtje nodig. Wel de timing kon niet beter want de eerste week van 2020 kwam de Yoga Love collection van het Duitse LÄSSIG online bij De Kleine Zebra. Yoga Love is een eenvoudige en functionele collectie voor de sportieve mama's en papa's van het Duitse merk LÄSSIG. Ze inspireert elke yogales en zorgt ervoor dat jouw ontspanningsoefeningen in stijl kunnen gebeuren.

yoga love collectie lassig mama papa de kidsyoga kinderyoga de kleine zebra


De antibacteriële yogamat is een perfecte basis voor al jouw yogaposes terwijl het royale yogadeken van biologisch katoen je warm houdt tijdens de finale ontspanning ook wel Savasana genoemd. Yogarugzakken en yogatassen hebben allerlei praktische en goed doordachte functies om naar de les te trekken en maken het gemakkelijk om je yogamat met je mee te nemen. Gemaakt om jouw yogales nog leuker te maken maar ook perfect te mee te nemen naar de pilatesles, zumba, gynmastiek of eender welke andere sport.

Namasté, mama!

yoga love collection lassig mama kindyoga de kleine zebra
de kleine zebra yoga kinderyoga lassig
yoga love collectie lassig mama papa de kidsyoga kinderyoga de kleine zebra

yoga love collectie leuke yoga spullen lassig de kleine zebra mama sport
de kleine zebra kinderyoga yoga love collectieOntdek de Yoga Love collectie >Yoga met kinderen


P.S.: Wil je graag samen met je kindje aan kinderyoga doen? Dan hebben we niet alleen de beste uitrusting maar ook een leuk boek vol fijne verhaaltjes en rustgevende oefeningen om samen te ontdekken: Kinderyoga van Evy Gruyaert, uitgeven door Lannoo. Zeker een kijkje waard en ideaal om de band met je kindje en je lichaam aan te halen ;-)

yoga kinderyoga kidsyoga yoga met kinderen lannoo evy gruyaertyoga kinderyoga kidsyoga yoga met kinderen lannoo evy gruyaertHet kinderyoga boek shop je hier >