Groet Zebee, Ozzo & Nozzo!

02.04.2015
Daar zijn ze weer, de dierenvrienden van Done by Deer! De contouren van deze Afrikaanse dieren vormen de hippe prints op de gloednieuwe Contour-collectie van Done by Deer. Maak kennis met Zeebee, Ozzo en Nozo, de dierenbende uit de Savanne!

Zeebee

Motto: Enjoy the day. Sleep at night Zeebee is een zebra die in Afrika woont. Ze is heel gek en houdt ervan om rond te lopen in de Savanne. Zeebee zit altijd boordevol ideeën, sommige beter dan andere. Steevast is het mega fun met Zeebee! Verveling? Dat kennen Zeebee en haar vrienden niet!Maar 's avonds wordt dit energiek zebraatje moe en snurkt ze hééééél luid wanneer ze slaapt.

Ozzo

Motto: Come dance with me Ozzo is een nijlpaard en komt uit dezelfde regio als Zeebee. Hij is heel voorzichtig, onderzoekt alles en vraagt steeds toestemming. Ozzo is een beetje onhandig en komt daardoor vaak in de problemen. Dat is niet te bedoeling! Maar wanneer het nijlpaard muziek hoort, begint hij meteen te dansen en kan hij niet meer stoppen. Ozzo is de beste danser van heel Afrika! 

Nozzo

Motto: New adventures - here I come Nozzo is een neushoorn die net als Ozzo in Afrika leeft. Nozzo is een stoere kerel en hij is NOOIT bang, uitgezonderd van muggen. Wanneer er geen muggen in de buurt zijn, is Nozzo een super goede vriend die iedereen kent en helpt. Hangt er een avontuur in de lucht? Nozzo leidt de groep! Toch als er geen muggen zijn, anders loopt hij snel huiswaarts!Wie is jouw favoriet? Gekke Zeebee, voorzichtige Ozzo of stoere Nozzo? Deze drie Afrikaanse vrienden en nog meer dieren zoals Croco, Antee en Raffi zijn de hoofdrolspelers in de wondermooie Done by Deer collectie verkrijgbaar bij de kleine zebra. Snel shoppen!