Grote Kleine Zebra Wedstrijd: Word onze VIP-klant

29.09.2023

Hi lieve klantjes!

Klaar voor een fantastisch weekend van de Klant? De Kleine Zebra maakt jouw winkelervaring nog leuker  met een aanbieding die je niet zal kunnen weerstaan. We lanceren de Grote Kleine Zebra Wedstrijd én geven een oh so pretty totebag (met #dekleinezebraquote) gratis bij ELKE bestelling op onze website.

Ter gelegenheid van het weekend van de klant 2023 hebben we besloten om jullie extra in de watten te leggen met een geweldige wedstrijd en een wondermooi cadeau bij elke bestelling bij de Kleine Zebra.

We weten dat jullie dol zijn op de door de Kleine Zebra geselecteerde musthaves, dus hier is jouw uitgelezen kans om onze VIP-klant te worden voor de komende drie maanden en giftcards te winnen voor nog meer shopplezier!


weekend-van-de-klant-kleine-zebraHoe neem je deel aan de Grote Kleine Zebra Wedstrijd?


Easy peasy, zelfs gemakkelijker dan het tellen van de strepen op een zebra. Van zaterdag 30 september tot zondag 1 oktober hoef je alleen maar een bestelling te plaatsen op onze website. Geen minimumbedrag vereist. Ja, je leest het goed, geen minimum!

Daarna fingers crossed, want een van jullie wordt tot het einde van het jaar uitgeloot als VIP-klant.

Concreet zal de gelukkige winnaar drie giftcards van elk € 100 ontvangen om te shoppen, shoppen shoppen... want jawel, onze VIP-klant krijgt 3 x €100!

De winnaar wordt bekend gemaakt op onze instagrampagina op maandag 2 oktober, so stay tuned!


Exclusieve-GIVE-AWAY-win-100€-kleine-zebraEen gratis de Kleine Zebra totebag bij elke bestelling


Waarom een totebag? Omdat het een onmisbaar accessoire voor alle ouders is!

Hoe ontvang je jouw gratis totebag:

Plaats een bestelling op onze online kinderwinkel, deze actie is geldig zowel op zaterdag als zondag. Ongeacht het totale bedrag van jouw bestelling, ontvang je dit zalige cadeau.


Zodra je jouw bestelling met musthaves hebt geplaatst... heb je jouw totebag!
Yes baby, dat is het! Jouw gratis totebag wordt automatisch aan jouw bestelling toegevoegd. Geen ingewikkelde kortingscode, geen gedoe, alleen geweldig winkelen en een wondermooi cadeau ????


1-gratis-de-Kleine-Zebra-Totebag-bij-iedere-bestellingOpening van onze giftshop


Maar wacht, er is meer... Daar is ie weer: de Gift Shop.

Ideaal voor gift-inspo, voor alle leeftijden en alle prijsjes! Doe alvast heel wat inspiratie op voor jouw sint-cadeautjes en kerstcadeautjes bij De Kleine Zebra

Ready.set.Go! We kijken uit naar jullie bestellingen dit weekend. #clientlove

Veel winkelplezier en fingers crossed om DE VIP-klant van de Kleine Zebra te worden! ✨

Check onze Gift Shop