#GrowingGreen, duurzame meubels die meegroeien

18.01.2021

Vandaag is de lancering van #GrowingGreen, een collectie evoluerende kindermeubels van NOBODINOZ, ontworpen samen met de Franse ontwerper Marc Vernot. Deze houten meubels zijn super duurzaam & wondermooi in elk interieur.

Omring je baby vanaf dag 1 met stijl dankzij deze babyschommels, wondermooie speelbogen en houten kinderstoel. Elk stuk is met stijl ontworpen en gemaakt van duurzaam hout en afgewerkt met organisch katoen én de mooiste prints van dit Spaanse topmerk.eetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraOntdek de wereld in de #growinggreen baby wipperEen babystoeltje behoort tot de standaard baby uitzet maar dit exemplaar uit de #growinggreen collectie is echt de investering waard. De baby bouncer verwelkomt je baby in een veilige en gezellige cocon van zachtheid en zorgt voor een soepele en ontspannende schommelbeweging. Zeer licht en gemakkelijk te hanteren. Dankzij het verfijnde ontwerp past deze babyschommel perfect in de mooiste interieurs. Je kiest zelf welke print je verkiest: van trendy sienna brown tot de iconische Gatsby print in 2 kleuren. Welke is jouw favoriet?eetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraEen speelboog die meegroeitDe #GrowingGreen activiteitenspeelboog valt op duur het pure design en de natuurlijke materialen. Deze elegante babygym is er in 2 designs en is in hoogte verstelbaar: in lage stand is hij ideaal om boven een speeltapijt te plaatsen; in hoge positie is het perfect om over de Growing Green baby bouncer te zetten. Er hangen 3 schattige hangspeeltjes gemaakt van verschillende materialen. Hun speelse vormen prikkelen alle zintuigen van je baby vanaf het eerste speelmoment.eetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraDe mooiste houten eetstoel die extra lang meegaatDeze nieuwe kindermeubellijn van NOBODINOZ is duidelijk bedacht en ontworpen voor kinderen. Dat zie je meteen aan de beukenhouten kinderstoel die mee met je kind groeit. Eerst is het een hoge eetstoel die je kan aanvullen met een tablet of kussen in print naar keuze. Is je kleintje groter dan die verandert dit nu al iconisch stuk in een schattig kinderstoeltje om nog lang in te zitten tijdens het kleuren, om een boekje te lezen of ... Dat is pas echt duurzaam!eetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraeetstoel nobodinoz #growinggreen de kleine zebraDeze moderne collectie betovert ons met een elegant design, groeit mee met je mini en elk stuk is gemaakt van natuurlijke, comfortabele materialen. Het natuurlijke beukenhouten materiaal gecombineerd met de ultramatte vernis op waterbasis geeft deze collectie de fijnste designtoets. De print en kleuren maken het comfortabel en 100% Nobodinoz.

Meer dan het ontdekken waard en vast en zeker dé favoriet van hippe ouders met stijl en hun schattige kroost!#GROWING GREEN meubellijn van Nobodinoz >