Hello Hossy: kinderrugzakken voor cool kids only

19.07.2023


Hey coole ouders! De terugkeer naar school komt eraan en jullie zijn op zoek naar de mooiste rugzakken en schooltassen voor jullie schattige kids. Bij de Kleine Zebra hebben we het genoegen om Hello Hossy aan jullie voor te stellen, een gerenommeerd merk dat schattige en leuke artikelen aanbiedt voor een geslaagde back to school. Ontdek hun nieuwe schooltassen voor zowel de basisschool als de kleuterschool, evenals hun onmisbare accessoires: drinkflessen, petjes voor kinderen en ouders, en vooral hun nieuwe kinderbrillen. Maak je klaar voor een stijlvolle en trendy terugkeer met Hello Hossy!


Casquettes et cartables pour enfant de Hello HossyHello Hossy: het verhaal van een merk dat stijl en functionaliteit combineert


Hello Hossy is in de eerste plaats een liefdesverhaal voor kids en hun betoverende wereld. Opgericht door ouders die zich wilden inzetten voor kwalitatieve en originele accessoires voor hun eigen kinderen, heeft dit merk de harten van vele ouders veroverd die op zoek zijn naar praktische en trendy producten voor de terugkeer naar school


lunettes de soleil pour enfant hello hossy


Met bijzondere aandacht voor design biedt Hello Hossy unieke collecties die de creativiteit en verbeelding van kinderen vieren.


sacs à dos et cartables pour enfant (primaire et secondaire) de Hello hossySchattige schooltassen voor de basisschool en de kleuterschool


Bij Hello Hossy vindt elk kind de schooltas die bij hem of haar past. Voor de kleintjes die naar de kleuterschool gaan, zijn de schooltassen voorzien van speelse motieven en sprekende kleuren die hun ogen van verwondering zullen laten stralen. Voor de oudere kids die naar de basisschool gaan, zijn de schooltassen voorzien van trendy designs en slimme functionaliteiten voor dagelijks gebruik. Ongeacht de leeftijd van je kinderen zijn de schooltassen van Hello Hossy ontworpen om hen met stijl te vergezellen tijdens hun hele schoolloopbaan.


sacs à dos et cartables enfant de Hello HossyOnmisbare accessoires voor een geslaagde terugkeer

Hello Hossy beperkt zich niet tot schooltassen! Hun drinkflessen zijn perfect om drankjes koel te houden tijdens warme schooldagen. Met leuke motieven en sprekende kleuren zijn deze drinkflessen de ideale metgezellen van je kids in de schoolkantine.


gourde pour enfant Hello Hossy


En wat de petjes voor kinderen en ouders betreft, geven ze elke outfit een extra stijlvolle touch. Met bijpassende designs kunnen ouders en kinderen een schattige look dragen tijdens de pauzes!


Casquette pour enfant de Hello HossyDe nieuwe kinderbrillen: voor een perfect zicht


De gezondheid van het zicht van je kinderen is essentieel, en daarom biedt Hello Hossy speciaal ontworpen zonnebrillen voor hen aan. Met comfortabele monturen en kwaliteitsglazen combineren deze nieuwe zonnebrillen stijl en functionaliteit. Je kids zullen een perfect zicht hebben terwijl ze de schattigste van de school zijn!


lunettes de soleil pour enfant de Hello Hossy


Bij De Kleine Zebra zijn we verheugd om het merk Hello Hossy en hun schattige collecties voor een stijlvolle terugkeer naar de schoolbanken aan jullie voor te stellen. Schooltassen voor de basisschool en kleuterschool, leuke drinkflessen, bijpassende petjes voor ouders en kinderen, en trendy zonnebrillen : bij Hello Hossy vind je alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle en geslaagde back to school!Shop Hello Hossy >

Te ontdekken