Het ballen rapen kan beginnen: Welkom Misioo!

27.05.2019

Het blijft leuk om voor jullie de allerleukste en mooiste kindermerkjes te zoeken. Met MISIOO voegen we een pareltje toe aan onze merken. 

Al hun producten zijn ontworpen in Frankrijk, Denemarken en Polen. Het resultaat is echt superleuk én super stijlvol speelgoed dat opvalt bij je kinderen maar tegelijk perfect in je eigen interieur past. De zachte ballenbadjes voor binnen maken je kleintjes kamer helemaal af en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en prints. Zo kies je het bad dat bij jouw smaak past en vul je het met een leuke combinatie ballen - verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog - die zorgen voor uren speelplezier en tegelijk jouw ballenbad uniek maken.

Om alles nog leuker te maken heeft Misioo handmade ook een reeks unieke, grote speelmatten in de vorm van een zachte wolk en houten glijbanen in hun gamma. Opplooibaar en aanpasbaar aan jouw ruimte. De houten indoor glijbaan past perfect in het Misioo ballenbad en kan je inklappen als je het even wil opbergen. Hoe handig is dat!? De wolk speelmat is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: rozeantraciet en zacht fluweel met marmerprint. Ze zijn heerlijk zacht en perfect om een cosy corner te maken in de speelkamer waar je na het spelen even kan uitrusten en een boekje lezen. Of plooi de mat open en gebruik ze als speelmat om comfortabel op te zitten, springen, neerkomen, ...

misioo speelmat, grote speelmat, hip ballenbad voor binnen houten glijbaan

De Misioo producten passen perfect bij speelse kinderen en maakt elke kinderkamer af! Alles wordt met de hand geproduceerd in Europa, met oog voor detail en kwaliteit. En naast wondermooi zijn alle materialen die ze gebruiken ook veilig voor je kapoenen, vrij van BPA en dragen de nodige labels zoals het CE en OkeoTex standard 100 label. Bekijk hieronder de sfeerbeelden om in de mood te komen. Dit is echt een supertof verjaardagsgeschenk voor een eerste verjaardag of zelfs al ideaal om op je geboortelijst te zetten. Voor je baby of voor de grote broer/zus.

misioo ballenbad voor binnen houten glijbaanmisioo speelmat, grote speelmat, hip ballenbad voor binnen houten glijbaanmisioo ballenbad voor binnen houten glijbaanmisioo speelmat, grote speelmat, hip ballenbad voor binnen houten glijbaanleuk verjaardagscadeau vierkantballenbad met glijbaanmisioo speelmat, grote speelmat, hip ballenbad voor binnen houten glijbaan

De brandmovie:

Ook op zoek naar een supertof geschenk voor je kindje(s)? Bekijk de Misioo-collectie hier >