Het magische rijk van miniatuurpoppen ❤

13.12.2023


Welkom in het magische koninkrijk van De Kleine Zebra, waar het ultra-schattige samensmelt met het stijlvolle, en waar elke hoek schatten herbergt die even trendy zijn als lief . Laten we ons onderdompelen in deze wereld van prachtige poppen, met fantastische poppenhuizen, onweerstaanbare accessoires en poppen die je hart sneller laten kloppen. Verken, creëer en beleef de betovering met De Kleine Zebra :-)muis maileg en miniatuurhuisMaileg, FABELAB, Liewood, Lorena Canals, Little Dutch… Welke afmetingen?


Bij De Kleine Zebra worden onze poppen de heldinnen van een miniatuurwereld die je creëert met je grenzeloze verbeelding! Hier is een overzicht van de afmetingen van onze schattige metgezellen...


poppenhuis plan toys1 | De knuffelpoppen voor knuffels & wandelingen :-)


Geef leven aan meer echte avonturen met de uitzonderlijke creaties van Liewood, Moulin Roty, Bloomingville en Little Dutch. Deze iets grotere poppen voegen een onderscheidende touch toe aan je collectie, waarbij verfijnd design wordt gecombineerd met charmante details...

  • De poppen van Moulin Roty (Il était une fois & Les Parisiennes): tussen 39 cm en 45 cm.
  • De poppen van Bloomingville: 38 cm hoog.
  • De poppen van Little Dutch: 35 cm hoog, de perfecte maat voor een elegante aanwezigheid.
  • De poppen van Liewood: 30 cm hoog, een perfecte combinatie van stijl en draagbaarheid.


pop Lorena Canals2 | De miniatuurpoppen voor eindeloze verhalen ❤


Voor liefhebbers van miniaturen, duik in de betoverende wereld van Lorena Canals, FABELAB, en Maileg. Hun kleine formaat voegt alleen maar toe aan hun charme, waardoor ze een must-have zijn voor verzamelaars op zoek naar elegante details.

  • De poppen van Lorena Canals: 20 cm hoog.
  • De FABELAB Pocket Friends: 14 cm hoog.
  • De muizen van Maileg: tussen 8 cm (baby) en 15 cm (grootouders).
  • De konijnen van Maileg: 13 cm (Micro Bunnies), 16 cm (Micro Rabbits) & 11 cm (Rabbits MY).


Pocket Friends FABELABWat te doen met een Maileg-huis?


Stel je voor in een miniatuurwereld waarin Maileg-muizen zich bezighouden in een houten poppenhuis, opgefleurd met schattige en stijlvolle accessoires. Dit miniatuurhuis wordt de leefruimte van deze kleine wezens, met een goed uitgeruste Maileg-keuken, een comfortabele Maileg-fauteuil, en zelfs een Maileg-openhaard voor knusse avonden. En laten we de Maileg-wasmachine niet vergeten, zodat onze schattige muizen altijd onberispelijk blijven. Met Maileg telt elk detail, waardoor een eenvoudig poppenhuis een ultramodern must-have wordt.


Maileg-muizen en miniatuurhuis

WE VAN MAILEG-MUIZEN >


Een waar genoegen! Wat betreft de Maileg-konijnen, deze schattige wezens vullen je collectie aan en bieden een verscheidenheid aan personages voor eindeloze avonturen in hun huizen en daarbuiten :-)


Maileg-konijnen en poppenhuis

Ontdek de wereld van de Bunnies & Rabbits van Maileg >Meer zin in een babypop? Konges Slojd heeft alles wat je nodig hebt!


Als je hart meer uitgaat naar babypoppen, dompel je dan onder in de betoverende wereld van Konges Slojd, waar elk accessoire met de grootste zorg is ontworpen. Bij Konges Slojd is het poppenspeelgoed niet zomaar een object, maar een statement van stijl en verfijning. Stel je voor dat je kleintje trots zijn pop rondrijdt in een poppewagen van ongeëvenaarde elegantie, de bewonderende blikken van iedereen aantrekkend :-)


Konges Slojd babypop


De poppenaccessoires van Konges Slojd zijn ontworpen om hen met stijl te begeleiden in elk avontuur, of het nu gaat om een zachte slaap in een gezellige wieg of een modieuze uitstap met een verfijnde kinderwagen. Ontdek de puurheid van elegantie, waar verfijning samensmelt met onschuld, en creëer een onweerstaanbare combinatie voor kleine estheten in de dop.De ultieme persoonlijke touch


Elke pop en elk huis hebben een verhaal te vertellen! Creëer je eigen magische wereld met onze ultra-stijlvolle poppen en accessoires. Of het nu gaat om de epische avonturen van Maileg-muizen, knuffelen met Little Dutch-poppen, of elegante wandelingen met Konges Slojd-kinderwagens, we hebben alles wat je nodig hebt om je universum uniek en onvergetelijk te maken. Met deze diverse afmetingen wordt elke pop een essentieel stuk van een creatieve puzzel, waardoor je een klein gelukkig leven kunt bedenken en bouwen in de poppenhuizen van De Kleine Zebra. Laat je meenemen in deze miniatuurwereld waar elk detail telt en waar verhalen tot leven komen onder je creatieve vingers...DE POPPEN VAN DE KLEINE ZEBRA >