Aeromoov: het perfecte reisbedje

03.06.2022

Aeromoov is een Belgisch (Yay!) merk dat comfy en veilige reisproducten voor kinderen aanbiedt. Deze leuke en veelzijdige onderneming wil vooral ouders aanmoedigen om samen met hun kroost van het leven te genieten. Zoals ze het zelf omschrijven: inspireren om wat vaker de boel de boel te laten en er met de kinderen op uit te trekken om samen avonturen te beleven. We like!

Een handig reisbedje dat past bij jouw levenHet Aeromoov reisbedje is een instant bed, gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, zeer licht, compact en opvouwbaar. Top chrono twee secondjes en jouw reismaatje is gemonteerd of gedemonteerd, geen behoefte aan een plan of een ingenieursdiploma.

Je zult geen seconde aarzelen om met je baby op avontuur te gaan als je een Aeromoov bed hebt. Bovendien zorgt de PU-matras van hoge kwaliteit ervoor dat je kleintje extra comfortabel ligt zodat jouw hartendiefje overal kan dutten en overal een veilige cocon heeft.

Een multifunctioneel bedje on-the-goJe kan het bedje optimaal gebruiken, écht gebruiken, thuis en op stap. Een weekendje aan zee, op vakantie, maar ook tijdens een etentje bij vrienden of bij een zondags bezoek aan oma en opa. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het kinderbed. Aeromoov is een reisbed en een box! Of het nu thuis is, in de tuin of op het strand. Je kan met een gerust hart vertrekken met Aeromoov.aeromoovEssentiële accessoiresGedaan met muggenbeten! Het muskietennet beschermt jouw mini tegen insecten, zowel in zijn kamer als daarbuiten. Het is gemakkelijk aan het campingbed vast te klikken, zodat je niet meer op muggen hoeft te jagen wanneer baby slaapt of met zijn speelgoed speelt in de box. Accessorizing is key!

Lang leve de (strand)vakantie in de zon met het UV50+ zonnescherm! De zilveren kleur beschermt baby tegen de zonnestralen. De klittenbandsluitingen maken het gemakkelijk om het zonnescherm aan het bedje te bevestigen. Baby zal goed beschermd zijn op het strand en kan in alle rust spelen of een dutje doen. Happy baby = happy parent.

Een reisbed dat met je kleintje meegroeitDit campingbedje heeft twee niveaus. Voor baby's tot 2 maanden is er een handig tussenniveau, zodat je niet te veel hoeft te bukken om jouw kleintje in je armen te sluiten, geloof ons, je rug zal je dankbaar zijn! Het bedje groeit zo ook mee met je kleintje, wat leuk is voor jou, je kindje én je portemonnee.

Zodra je kleine spruit rechtop kan zitten, is het tijd om naar het lagere niveau te gaan. Jouw kapoen kan dan verder spelen en slapen op de veiligst mogelijke manier. 

Een compact campingbedOf het nu papa of mama is die de kofferbak inlaadt voor vertrek, soms lijkt het een echt tetris-spel om alles in die auto te doen passen. Met de nodige frustraties als gevolg... Gelukkig wordt de Aeromoov geleverd met een stevige draagtas waarin je een paar extra dingen voor je baby kunt meenemen, zoals zijn favoriete dekentje en slaapzak. En bovendien past het praktische formaat gemakkelijk in de bagageruimte van de auto. Dat al is al 1 zorg minder voor op reis te vertrekken!

Een kinderreisbedje met alle pluspunten: stevig, praktisch en multifunctioneel. So, let's move met Aeromoov!Ontdek Aeromoov >