NIEUW: Hip in de regen met Liewood

05.12.2019

We hebben er even op moeten wachten maar onze ogen werden nog steeds hartjes toen we deze nieuwe LIEWOOD regenlaarzen voor het eerst in het echt zagen. Stuk voor stuk super cute en uiteraard afgewerkt met de leukste Liewood diertjes.

Kies je favoriete kleurtje of je favoriete model. Want ze komen in hoge en korte versie. De korte hebben zelf oortjes! Deze hippe botjes doen je bijna dromen dat het regent. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vallen op maat dus je hoeft ze niet groter of kleiner te kopen. In de productinformatie op de site kan je een tabel raadplegen met de maten en centimeters. Zo kan je eventueel het voetje van je kapoen meten en passen ze vast perfect.

liewood regenlaarzen botjes

Ze komen in 4 kleuren en zijn beschikbaar van maat 22 tot 35. Dat maakt het nog leuker om bijvoorbeeld ook voor grote broer of zus een paar aan te schaffen. Niets is leuker dan de mooie doos uit te pakken en de botjes meteen aan te trekken! Ideaal voor onder de boom of als cadeautje extra van de Sint. 

liewood botjes regenlaarsjes rabbitliewood hippe regenbotjes regenlaarsjes rainboots

Ga je samen met de LIEWOOD diertjes in het bos spelen, het strand onveilig maken of schaamteloos in de plassen springen?

Kies snel jouw favoriet paar regenlaarsjes >