Alleen maar ♡ voor de flashy Zipper collectie

18.06.2018

Hip, hipper, hipst! Met veel plezier stellen wij jullie voor aan de nieuwe ZIPPER collectie van ENGEL.

Deze tassencollectie heeft zijn naam alvast niet gestolen: de opvallende, schuine ritsen - op de voor- en bovenkant - zijn niet te missen. Lekker hip en toch met een vleugje nostalgie. Dankzij de bonte kleuren en regenboogkleurtjes waan je je even terug in je eigen kindertijd. Of sommige onder toch ;-) Want de 80's zijn helemaal terug en hipper dan ooit. Deze collectie doet oude tijden herleven, valt op en is tegelijk toch lekker eigentijds.

Zipper collectie rugtassen ENGEL.

Rond de periode van het einde van het schooljaar en de grote vakantie wordt je soms overspoelt door het aanbod aan boekentassen en rugzakken, daarom zetten we even voor jullie kort en bondig op een rijtje:

DE 5 REDENEN WAAROM JE DEZE COLLECTIE ECHT NIET MAG MISSEN:

1/     De tassen komen in verschillende uni-kleuren. Zo kan je bij de Kleine Zebra kiezen tussen 5 verschillende kleuren: van zomers geel, over diep groen tot flashy rood. In een boekentaswereld vol gekke kleuren en vaak schreeuwerige prints en figuren zijn deze uni-kleuren een verademing en springen de tassen er vanzelf al tussenuit. Altijd handig als je je kleine kapoen op de speelplaats wil spotten of een boekentas uit de hoop moet vissen op school ;-)

2/     Je kan er niet naast kijken en de collectie heeft zijn naam niet gestolen: de opvallende schuine ritsen - op de voor- en bovenkant -  zijn niet te missen en geven de tassen hun signature look. Lekker speels en uniek. Het feit dat het regenboog ritsen zijn met verschillende kleurencombinaties maakt het geheel af.

3/     Naast verschillende kleuren zijn er ook 3 diverse modellen: een kleine rugzak, grote rugzak en een nieuwe schoudertas, daar past ook een laptop in. Zo kies je jouw exemplaar dat het beste aan je noden beantwoord: kleuterboekentas, zwemzak, laptoptas, ... het kan allemaal.

4/     Door de matte buitenkant heeft de tas een chique robuuste uitstraling. Het handvat en de schouderbanden zijn van polyester met de soepelheid van katoen. je kiest zelf of je ze in de hand of op de rug draagt.

5/     Het leukste aspect is onzichtbaar, toch voor het oog: de ZIPPER is gemaakt van recycleerde PET-flessen, Je weet wel, die flessen waar wij onze frisdrank of water uit drinken. Zo draag je meteen ook je steentje bij aan het milieu. Dit materiaal is ook nog eens licht én waterdicht!

zipper collectie tassen engelpunt

Hou je van kleur en ben je graag mee met de laatste trends? Ga dan voor de Zipper tassen van ENGEL. Ze zijn stevig, toch licht en helemaal duurzaam dankzij het materiaal van gerecylcleerde PET-flessen. De toffe kleurencombinaties zorgen er moeiteloos voor dat je helemaal klaar bent voor elk avontuur op school, kamp of een leuk uitje weg. En ja ...the 80's are back :-)

Bewonder de Zipper collectie hier. Je vindt vast en zeker snel jouw favoriet.