ENGEL. tassen zijn 100% hip én 100% summerproof

08.06.2021

Van de nieuwste tassencollectie van het Nederlandse merk ENGELpunt worden we instant vrolijk. De kleurrijkste prints, duurzame designs en mooiste schooltassen en rugzakken om nu naar school en straks op kamp, vakantie of daguitstap te vertrekken. Kijk je even mee?Engelpunt duurzame tassencollectie rugzakken schooltassenVoor knotsgekke circusartiestenStarten doen we met de meest kleurrijkste ruiten uit onze webshop, een bonte print die jouw tas er ongetwijfeld doet uitspringen: CIRCUS is een toppertje. Of je nu kiest voor de pennenzak, grote of kleine rugzakken of blitse schooltas ... jouw tas zal er met deze print altijd uitspringen.Engelpunt duurzame tassencollectie rugzakken schooltassenEngelpunt duurzame tassencollectie rugzakken schooltassenCheckmate op al je uitstapjes!Misschien vind je het nog iets te vroeg voor een nieuwe boekentas maar de ENGEL. tassen zijn ook ideaal om mee te nemen op vakantie of kamp en naar elke playdate deze zomer. De CHECKED print is stoer en mooi van kleur. Een topper waar jouw stoere kapoen meteen een gat in de lucht springt.

Engelpunt duurzame tassencollectie rugzakken schooltassenZet jezelf in de bloemetjesDe retro FLOWER print heeft iets nostalgisch en is tegelijk helemaal van deze tijd/dit seizoen. Laat elke dag bloeien als je al je spulletjes in de tassen van ENGEL. steekt. Ga je voor de ruime rugzak large met eindeloos veel plek voor al je spulletjes of de medium rugzak om de essentials van je mini in stijl mee te nemen naar de opvang of straks de instapklas.Engelpunt duurzame tassencollectie rugzakken schooltassenZipper doet het weerJe ziet het niet aan de buitenkant maar de ganse ENGEL. tassencollectie is 100% duurzaam: de buitenkant is gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Een fijn weetje dat deze duurzame collectie alleen maar leuker maakt. De ZIPPER lijn is al enkele jaren een topper en werd ook aangevuld met nieuwe funky kleuren: van flashy blauw, over zacht roze tot classy brown. Deze tassen met schuine rits zijn een statement en plezier om met je mee te nemen.

Engelpunt duurzame tassencollectie rugzakken schooltassen

Engelpunt duurzame tassencollectie rugzakken schooltassenLaat die zomer NU maar komen!Op stap met de duurzame tassen van ENGEL. >