Hoe kies je het perfecte kinder zonnehoedje?

25.04.2022

zomerhoed zonnehoed kindje kinderen de kleine zebra liewood


De zomer komt eraan
 en we hebben al enkele zalig zonnige weekend achter de rug. De zon wordt feller en dus is een zonnehoedje geen overbodige luxe. 

We weten allemaal hoe schadelijk de zon is voor onze huid. Zeker de tere kinderhuid. Beschermende zonnecrème is niet voldoende, een zomerhoedje opzetten is een goede reflex en zorgt voor welgekomen schaduw. Dit onmisbaar zomer-accessoire heb je heel wat vormen, materialen, kleuren en prints. 


zomerhoed zonnehoed kindje kinderen de kleine zebra liewood


In onze shop vind je zomerhoedjes voor kinderen van de mooiste merken zoals Liewood, Lässig, Fresk, Trixie, ... Het begin van de zomer is hét ideale moment om ze even op een rijtje te zetten.

zomerhoed zonnehoed kindje kinderen de kleine zebra liewoodWelk zonnehoedje kies ik het best voor mijn kind?VOOR JE BABYKies ook voor je baby een bijpassend zonnehoedje, zelfs als het enkel in de schaduw zit of onder een parasol. Voor de allerkleinsten raden we aan een zonnehoedje te kiezen met lange rand en nekflap voor extra bescherming. Dit zorgt voor schaduw aan zoals de voor- al achterkant van je baby's hoofdje.
zomerhoed zonnehoed baby peuter de kleine zebra liewood

Touwtjes, stikjes of een sluiting achteraan zoals bij de Gorm sun hats en Cosmo hoedjes van LIEWOOD maken de hoedjes helemaal baby- en peterproof. Zo blijven ze goed zitten en is de kans kleiner dat ze meer op de grond belanden dan op het hoofdje van je mini zomerkind blijven staan.

Strikjes onder de kind zijn ook handig als er een felle wind staat op het strand of je gaat fietsen met je kleintje achterop je fiets of in de bakfiets.zomerhoed met touwtjes strikjes zonnehoed baby peuter de kleine zebra liewoodEXTRA UV-BESCHERMINGBescherming tegen de zon in niet alleen een kwestie van smeren maar ook van kleren. Ook en zeker in en rondom het water. Op water wordt de zon heel goed gereflecteerd en kan ze extra verraderlijk zijn. Ga je op vakantie naar de zee of wil je gaan zwemmen in een buitenbad met je baby: dan mag je zeker de zwemhoedjes uit de swimwear collectie van FRESK niet vergeten.

De waterproof hoedjes hebben een UV beschermingsfactor 50+, zijn er in 6 prints en 3 maatjes tot maat 92. Ze mogen gewoon nat worden maar drogen snel en matchen perfect met de rest van de zwemcollectie.zwemhoed zonnehoed baby peuter de kleine zebra liewoodzomerhoed zonnehoed baby peuter de kleine zebra liewood

Ook de luchtige vissershoedjes van LÄSSIG uit de Splash & Fun-zwemcollectie hebben een UPF 80+ beschermingsfactor. Ze zijn ook dubbelzijdig, zo kan je elke zomerdag afwisselen van print of switchen naar gelang je mood van de dag.VOOR MINI EN MAXI KINDJe hoeft niet te kiezen tussen stijl of bescherming. Bij DE KLEINE ZEBRA houden we van de twee: spulletjes die er mooi uitzien én super functioneel zijn. Onze zonnehoedjes voor voldoen aan al deze eisen. 

Baby zonnehoedjes met nekflap en touwtje zijn handig, maar ook als je mini wat groter is hebben we een ruime keuze uit verschillende materialen en modellen. Stuk voor stuk hip, mooi van kwaliteit, licht en ademend.zomerhoed zonnehoed baby peuter de kleine zebra liewood

zomerhoed zonnehoed baby peuter de kleine zebra liewoodMisschien zal een pet ook in de smaak vallen? Onze kinderpetten zijn echte bestsellers. Kies voor de frisse designs van HELLO HOSSY of ga opnieuw de zomer in met een hippe zomerpet van LIEWOOD


En nu hopen dat die zon blijft schijnen ;-) HAPPY SUMMER!Kies het beste zomerhoedje voor jouw kind(jes) >Te ontdekken