Hopen op een zalige zomer met Splash&Fun van LÄSSIG

15.04.2020

De nieuwe Splash & Fun collectie van het Duitse merk LÄSSIG is aangekomen. Zonnehoedjes, zwemshirts, zwemluiers, strandschoentjes, strandponcho's,... en allemaal met een hoge UV beschermende factor zodat je veilig in de zon kan spelen in combinatie met een goede zonnecrème natuurlijk.



spalsh & fun lässig strandcollectie zwemkledij de kleine zebra ss 2020spalsh & fun lässig strandcollectie zwemkledij de kleine zebra ss 2020

We zijn al enkele jaren fan van deze super kwaliteitsvolle zomercollectie voor baby's maar ook grotere kinderen. Lässig komt met mooie en praktische zonnehoedjes die onmisbaar tijdens zalige zonnige dagen. We hebben er met nekbescherming en een ander dubbelzijdig model waar je kan switchen tussen een hip printe of effen kleur. Zo past het altijd bij de outfit van je kapoen.

De printjes van Lässig zijn speels en vrolijk: zowel voor meisjes als jongens als genderneutraal, voor ieder wat wils. Je kan ook - als je graag hebt dat alles matched - een zomerhoedjes combineren met een zwemshirt en zwemluier of broekje in bijpassend design en kleuren. De zwemluiers van Lässig zijn een duurzaam alternatief voor klassieke wegwerp zwemluiers. Ze bieden een goede bescherming als je peuter nog niet zindelijk is, zien er leuk uit én zijn ontelbaar veel te hergebruiken waardoor het een duurzame maar ook stijlvolle keuze is. Kijk maar naar die rushes op de poep of stoere printjes.



spalsh & fun lässig strandcollectie zwemkledij de kleine zebra ss 2020zonnehoedjes splash en fun de kleine zebra zomercollectie 2020zonnehoedjes splash en fun de kleine zebra zomercollectie 2020



De zwemshirts en swimsuits beschermen je kleintje tegen een frisse zomerwind en de zon. De Splash & Fun strandcollectie is gemaakt van hoge kwaliteits-,  sneldrogend materiaal dat lekker lang meegaat en een hoge UV beschermende factor draagt. Met Lässig ben je dus zeker dat het er niet alleen leuk en mooi uitziet maar dat je ook zeker kwaliteit in huis haalt.



zonnehoedjes splash en fun de kleine zebra zomercollectie 2020



Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van übercoole strand- en zomerkledij is het oogverblindende resultaat en zo zijn we vertrokken voor een zalige zomer!



Ontdek de nieuwe SPLASH & FUN zomercollectie >