How to dress your Doll?

10.06.2014
Met niet minder dan 24 nieuwe modellen wordt deze zomer de DressYourDoll poppengarderobe uitgebreid met enkele absolute must haves! Met de zwierige Maggy modellen is de DressYourDoll pop helemaal klaar voor de lente en voor de meer grillige dagen is het nieuwe Kathy model lekker warm.

Daarnaast biedt de Dress Your Doll zomercollectie 2014 een exclusief pareltje: de Jacky Coco modellen die DressYourDoll in 2013 maakten voor de Chanel tentoonstelling in Den Haag, zijn nu voor iedereen beschikbaar! Speciaal voor die tentoonstelling ontwikkelde DressYourDoll drie prachtige Jacky-outfits, geïnspireerd op het mode-icoon Coco Chanel! Het eerste creatieve doeboek How to dress your Doll, it's all about fashion is de kers op de taart.

Met het handboek  How to dress your Doll, It's all about fashion laat Dress Your Doll zien hoe je met enkele basispatronen een complete garderobe voor je pop kunt ontwerpen en naaien. Je vindt uitleg over verschillende naaitechnieken en -materialen, over basispatronen en over combinaties tussen patronen, stofjes en applicaties. Een erg leuk doeboek voor mini-ontwerpers tussen 7 en 14 jaar!How to dress your Doll is bovendien internationaal want je vindt steevast de uitleg in 6 talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Neem alvast een kijkje in het digitale inkijkexemplaar.Ben je helemaal benieuwd naar de Dress Your Doll zomercollectie 2014 met dit boek vol tips & tricks? Laad je winkelmandje hier vol, doe wat inspiratie op en kijk wat deze kleine mode-ontwerpsters doen op een regenachtige namiddag...http://youtu.be/fnn0DPwcxKo