Hou de vakantie vast met FRESK

06.08.2018

Fresk rugzak tassencollectie 2018

Gepakt en gezakt, klaar voor een nieuw avontuur! Welk FRESK tas mag mee net jou op avontuur? Op vakantie, een weekendje weg, naar het zwembad of straks naar school? Maak kennis met de stijlvolle én heerlijk duurzame tassencollectie van FRESK. Er zijn mooie weekendtassen, knappe rugzakken, portemonneetjes, toiletzakken en ... leuke rugzakken om straks in stijl aan het nieuwe schooljaar te beginnen. Maar je kan ze natuurlijk ook nu al mee op kamp nemen of op reis en vullen met je favoriet speelgoed. De rugzakken zijn lekker ruim en afgewerkt tot in de allerkleinste details, inclusief naamlabel en details in leder.

Fresk tassen weekendtas, turnzak, rugzak

Naast leuke rugzakken vind je ook geweldige weekendtassen, bijpassende turnzakken, portemonee's en toiletzakken in deze collectie. Alle tassen zijn gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen en verkrijgbaar in 8 verschillende prints FRESK prints. Van de populaire walvissen tot de statige giraffen over hippe druppelprint. 

FRESK is Scandinavisch voor fris, toch is het een Nederlands merk dat Hollands design moeiteloos match met Scandinavische kwaliteit en stijl. Met heel wat liefde maken ze vrolijke en kleurrijke baby-essentiels en nu ook een leuke, nieuwe tassencollectie. Perfect om er stijlvol op uit te trekken, comfortabel naar de zwemles te gaan of straks als hipste door de schoolpoort te lopen. Wij zijn vooral fan van de gele rugzak met Haver print ... of de weekendtas vol blue drops, of toch de portemonnee met knappe zwaantjes ... we kunnen eigenlijk niet kiezen. Jij wel?

fresk turnzak tassencollectie duurzame kleuterrugzakken

Je vindt de nieuwe FRESK tassencollectie hier!