Instappen en meteen de hipste van 't school.

08.08.2018

Gaat jouw kleine schat straks voor het eerst naar school? Daar hoort een originele boekentas bij en gelukkig hebben je bij De Kleine Zebra een mega grote keuze uit stuk voor stuk geweldige kleuterboekentasjes voor flinke instappers en coole kleuters. In allerlei kleurtjes, stijlen, materialen. Van hip en duurzaam tot lief en stijlvol. Hieronder vind je een selectie met onze persoonlijke favorieten!

Geweldige kleuterboekentassen voor het schooljaar 2018-2019

_

caramel en cie instapboekentas met vleugels

1. Schitterende kleuterboekentas met vleugeltjes (!) van het eigenwijze Caramel et Cie. Een kleuterboekentas met retrolook en opvallende details die je kleuter letterlijk vleugels geven.

_

petit monkey luipaardgekko kleine rugzak

2. Duurzame kleine rugzak van Petit Monkey, gemaakt uit gerecycleerde plastiek flessen. Met zijn opvallende kleurtjes en gekke print van luipaardgekko's is dit rugzakje de perfect compagnon voor jouw instapper.

_

rilla go rilla kleuterboekentas

3. Originele mini rugzak Taa Tuu Ta Tu van Rilla Go Rilla. Deze fel gele mini rugzak is helemaal op maat gemaakt van stoere kleuters, inclusief brandweerwagen-hanger als leuk extra detail ... hiermee alleen al zal je zonder twijfel scoren bij je kleintje. Deze felle rugzak kan tegen een stootje en is niet alleen lief voor jouw pagadder maar ook voor de planeet want hij is helemaal gemaakt uit gerecycleerde waterflessen.
_

jeune premier kleuterboekentas roadmap

4. Vrolijke Roadmap kleuterboekentas van Jeune Premier. De IT Bag Mini van Jeune Premier is de ideale schooltas voor kleutertjes. Prachtig old school model, fantastische kwaliteit , speelse print en details in eco leder. Voor een feestelijke start van elke schooldag!

_

fresk rugzak blue drops voor instappers

5. Stijlvolle rugzak met Blue Drops print van Fresk. FRESK komt voor het eerst met een tassencollectie, daarin zit ook een prachtig ruim rugzakje - gemaakt uit gerecycleerde PET flessen - in 8 verschillende prints, met een naamlabel en details in leder. Wij zijn best wel fan van dit rugzakje in de unisex Blue Drops print. Jij ook?

_

caramel & cie originele kleuterboekentas voor instappertjes

petit monkey duurzame boekentas voor kleuters

kleuterboekentas rilla go rilla

jeune premier boekentas voor kleuters

fresk boekentas voor instappers kleuters duurzaam

Zo kreeg je al even een voorsmaakje van de geweldige boekentassen die we dit jaar in onze collectie mochten verwelkomen. Hier kan je de rest van onze schooltassen, rugzakken, boekentassen bewonderen.

We wensen jullie - en dan vooral je kleintje - een waanzinnige start van zijn of haar schoolcarrière!