Picture perfect baby dankzij LULUJO

09.06.2020

Een nieuw merkje en meteen een top kraamcadeau! Maak kennis met LULUJO en hun trendy newbornsets. De collecties van LULUJO hebben een eigen stijl dankzij de unieke prints en het ultra-zachte hoogkwaliteits textiel van natuurlijke oorsprong.

Dit uniek newbornmerk maakt deel uit van je baby's leventje vanaf de geboorte en onderscheidt zich door het bijzondere design en gebruik van natuurlijke materialen.

lulujo hello world newbornset inbakerdoek babymuts hello world etiket

De Lulujo inbakerdoek is lekker groot en is gemaakt van een zijdezachte kwaliteit dubbellaags bamboo mousseline. Een natuurlijk materiaal dat licht is, open geweven en ademt waardoor het warmte regulerend. Na elke wasbeurt voelt deze tetradoek zachter en des te beter ze vocht opnemen.

Allereerst kan je deze swaddle gebruiken als inbakerdoek, maar hij doet natuurlijk ook prima dienst als handdoek na het badje, als lakentje tijdens de warmere dagen van het jaar of dekentje in wieg of bedje, tijdens het voeden, over het aankleedkussen, in de maxi cosi en autostoel, in de kinderwagen en meer...

Bij de Hello World set zit een bijpassend babymutsje in dezelfde kleur of print en een origineel naametiket waar je de naam van je baby kan opschrijven.

lulujo hello world newbornset inbakerdoek babymuts hello world etiket

lulujo hello world newbornset inbakerdoek babymuts hello world etiketDe Hello World sets zijn ideaal om je baby aan te kleden voor een babyshoot of een eerste foto om zijn komst op de wereld aan te kondigen aan vrienden en familie. De vele stijlvolle prints en trendy kleuren zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Lulujo is opgericht door Dawn Pottier uit Canada, tijdens haar zwangerschaspverlof en de naam is afkomstig van haar twee dochtertjes: Lulu en Jo.lulujo hello world newbornset inbakerdoek babymuts hello world etiketlulujo hello world newbornset inbakerdoek babymuts hello world etiketLulujo producten zijn een origineel kraamgeschenk maar ook leuk om als zwangere mama-to-be te kopen voor je kleintje en in je kraamkoffer te stoppen als eerste outfit voor je eigen mini mensje.Ontdek de LULUJO sets >