Het is druk in de jungle !

23.10.2018

Jack, de liefste koning van de jungle, wordt al snel de grote vriend van je kleintje. Trekken aan zijn manen of knabbelen aan zijn staart, het mag allemaal! En hem uit elkaar halen en weer samenpuzzelen is telkens weer grappig en plezierig. Laat je kindje allerlei texturen, kleuren en geluiden verkennen en spelenderwijs leren en lachen!

  

    

Horen, zien, voelen, ... alle zintuigen komen aan bod in de nieuwste collectie van Lilliputiens. Deze collectie neemt de kleintjes mee naar de jungle, voor allerlei spannende verkenningen en verrassingen. Laat je kapoentje het eigen karakter van elk personage ontdekken dankzij de talrijke spelletjes, leuke ontdekkingen, verassingen en verkenningsmogelijkheden die Lilliputiens verzonnen heeft voor deze magische collectie.

Jack de leeuw brengt een ode aan de kleine oortjes, Anaïs verwent de oogjes met een mooi lichtspel en Roodkapje zet de fijne motoriek aan het werk dankzij een leuk « kiekeboespelletje ». Marius de neushoorn ontpopt zich tot de ideale verstopplaats en Albert de olifant beschermt de kleintjes in hun babybox. ...

O kijk, we hebben bezoek! Met de vieruurtjesset van Alice heeft je kindje alles om zijn/haar gasten lekker te verwennen. De stoffen kan, kopjes, bordjes, cupcake en donut zorgen voor een feest met eindeloze variaties. Zo kan je kleintje allerlei interacties uitproberen en ontwikkelt het spelenderwijs zijn/haar sociale vaardigheden.

    

   

Creative design by creative mothers

Duik in de fantasierijke en wonderlijke wereld van Lilliputiens, de Belgische ontwerper van kwaliteitsvol speelgoed. De betoverende collecties staan in het teken van boeiende, verrassende avonturen en eindeloos plezier. Zo winnen zij een heel bijzonder plekje in het hart van groot en klein. Lilliputiens’ creatieve speelgoedjes zijn ontworpen om kleintjes te vermaken en hen nieuwe dingen te leren. Slimme activiteiten en originele details zetten hun hersentjes aan het werk terwijl kleuren, vormen, geluiden en texturen hun zintuigen prikkelen en hun verbeelding stimuleren.

  

   

De geliefde figuurtjes die Lilliputiens speciaal voor hen ontwierp geven de collecties een duidelijke identiteit en zorgen voor extra plezier. Van Georges de maki tot Alice de vos, César de beer, Louise de eenhoorn en nog vele anderen zorgt elk figuurtje voor “wawmomenten” tijdens het spelen. Geïnspireerd door ouders, grootouders en natuurlijk hun eigen kinderen, ontwerpen de mama’s van Lilliputiens speelgoed boordevol fantasie en authenticiteit.

Het wordt gemaakt van veilige, kwaliteitsvolle materialen en het ontwerpteam zorgt ervoor dat het stuk voor stuk slimme speeltjes zijn die meegroeien met de kleintjes. Lilliputiens sprenkelt wat extra glans over de kostbare tijd die ouders en kinderen samen doorbrengen. Op ontdekking gaan doorheen de fantasierijke wereld van Lilliputiens, hand in hand met mama of papa, zorgt voor herinneringen die een heel leven meegaan!

Ontdek de hele Lilliputiens-collectie nu !

 

https://www.kleinezebra.com/862-lilliputiens