Je eerste echte horloge vergeet je nooit!

05.02.2018

Heb je thuis een pienter kind dat altijd weer vraagt hoe laat het is, wanneer we gaan eten of hoe lang het nog duurt tot het school begint ... maar de klok nog niet kan lezen? Of houdt je schattebout gewoon even veel van coole gadgets als mama en papa?

Wij hebben de perfecte oplossing en stellen jullie met veel plezier voor aan het Belgische merk Twistiti.

Twistiti kinderhorloge

twistiti horlogebandje dierenhorloge belgisch

Twistiti maakt schitterende horloges voor kinderen en combineert leuk design moeiteloos met functionaliteit. Hun producten groeien mee met onze kinderen en hun klokleesvaardigheden. Je kan hun horloges volledig zelf samenstellen. Je favoriete horlogebandje met de wijzerplaat die perfect past bij de leeftijd van je kind. Kloklezen wordt vereenvoudigd en beter te begrijpen doordat de uren en minuten in verschillende kleuren worden weergegeven en goed leesbaar zijn. Het interessante - toch ingewikkelde - concept van kloklezen en tijd wordt makkelijk vatbaar voor kinderen vanaf drie jaar met het leuke dieren horloge, terwijl het cijfer horloge wat oudere kinderen helpt tijd af te lezen aan de hand van kleuren. Wanneer gaan we eten? Als de kleine wijzer op het hondje staat en de grote op het konijn of op donker blauw en paars :-)

Eens je de juiste wijzerplaat hebt gekozen, kan je deze combineren met maar liefst 12 verschillende kleurrijke horlogebandjes, gemaakt uit stevig materiaal dat tegen een stootje kan. Match dus moeiteloos je horloge met hun persoonlijkheid of kies een bandje in hun lievelingskleur zodat de horloge helemaal bij je kind past. Er zijn tal van verschillende kleuren en combinaties beschikbaar. Er is een Twistiti-horlogebandje voor elke gelegenheid. Is je kapoen ouder geworden en wil het graag een horloge met echte cijfers? Of misschien begint kleine zus zich vragen te stellen over de tijd die verstrijkt? Alle bandjes en het uurwerk zelf zijn makkelijk te vervangen in enkele seconden tijd dankzij het easy clip-syteem.

verwisselbare horlogebandjes twistitiwaterproof horloge voor kinderen

Het bandje en het uurwerk van Twistiti zijn waterbestendig tot op 50 meter, een spatje water of een namiddagje naar het zwembad is dus geen probleem voor dit leuke kindergadget!

Bekijk de hele Twistiti-collectie in onze webshop

twistiti horloge voor kinderen peuters

ps: Dit horloge is ook ideaal om cadeau te doen voor een verjaardagsfeestje of aankomend lentefeest. Stel het polshorloge volledig zelf samen of mix & match verschillende bandjes zodat het feestvarken af en toe voor een andere look kan kiezen. Het horloge zal blinken aan de pols van elk kind. En het kind zelf ook, want een eerste horloge: dat vergeet je nooit.