Jeune Premier 2021: From Europe with Love!

03.05.2021

from Europe with Love Jeune Premier 2021 De Kleine ZebraTraditioneel is mei is de maand waarin het Belgische topmerk JEUNE PREMIER zijn tassencollectie lanceert en dat is dit jaar niet anders. 

De adembenemende reis van 7 reuzenkinderen door het oudste continent van de wereld is de inspiratie voor deze nieuwe collectie. In coole oldtimers reizen ze langs de Donau van Boedapest naar de toreadors in Madrid. Ze spotten haaien op de veerboot tussen Londen en Brussel. En worden verliefd op de lichtstad en genieten van de romantiek op Montmartre.

Het avontuur wordt verder gezet langs de gekleurde huizen van Nyhavn en de betoverende site van de Acropolis. In de Trevi-fontein vinden de reuzenkinderen geluk en happiness. Een vlucht per luchtballon à la Jules Verne en een namiddagje luieren in prachtige bloemenweides. Kortom dit is de reis van hun jonge leven! 

Raad je het al? We sturen je wel een kaartje .... from Europe with Love ♥♥♥from Europe with Love Jeune Premier 2021 De Kleine ZebraDe showstopper van de JEUNE PREMIER catwalk: Unicorn UniverseEenhoorns hebben altijd al een onderdeel geweest van de Jeune Premier collecties maar dit jaar overtreft de Unicorn Universe alle verwachtingen. Met de blauwe dégradé en de regenboog rugriemen mis je zeker niet je (r)entree op de eerste schooldag. De glitter print met een eenhoornstaart vol geluksbrengers zoals klavertjes vier, hoefijzers en witte vlinders zal vele meisjesharten sneller doen slaan! De Unicorn Universe is gewoonweg adembenemend!unicron universe jeune premier 2021unicron universe jeune premier 2021Over haaien, visgraten en skateboards: we present SHARKIEIk ga op reis en ik neem mee: een haai, een skateboard en een visgraat! Het design Sharkie is sportief en tegelijk een klassiek marine thema met een edgy twist. Daar wil elke mama haar knappe zoon toch in kleden? Of heb je een stoere dochter, want dat zou helemaal de max zijn!sharkie jeune premier 2021 from europe with loveSpeciaal voor de emoiji en gadget lovers: Mr. & Mrs. GADGETNa een succesvolle entree vorige collectie maakt de roze Lady Gadget haar opwachting in deze nieuwe collectie en krijgt daarbij het gezelschap van de gloednieuwe Mr. Gadget.

You can never over-accessorize! En zeker niet met deze coole designs van vol hippe gadgets. Tunesgamesmuzieksnelle wagenssneakersskateboards, …. alles waar jongens van dromen! Of regenbogeneenhoornssmileyspeacekusjeskersen, ... alles wat meisjes doet glimlachen.

Met afwasbaar canvas en kleurrijke patches die elk in een andere techniek werden uitgevoerd zoals flock print, terry loop, silicone en klassieke broderie. De extra sleutelhanger rond het handvat maken de look van deze designer collectie echt af. Wie wil er een overdosis van coolness?mr. gadget jeune premier 2021 from europe with lovemr. gadget jeune premier 2021 from europe with loveOude en nieuwe vriendenBenieuwd naar de rest van de collectie? Scroll dan nog even verder en klik even door naar onze webshop en maak ook kennis met oude vrienden zoals de UNICORN GOLD, CHERRY POMPON en TIGER NAVY die dit seizoen opnieuw hun opwachting maken. Yes, deze populaire must-haves zijn dus opnieuw beschikbaar.

Maar ook de nieuwkomers MONTE CARLO, ICONS, TIARA TIGER, RACING CLUB, BALLOONS, MISS DAISY en TIGER TWINS kunnen ook niet wachten om met je kennis te maken!TIARA TIGER jeune premier 2021nieuwe collectie jeune premier 2021nieuwe collectie jeune premier 2021nieuwe collectie jeune premier 2021nieuwe collectie jeune premier 2021Ontdek drop 1 van de nieuwe Jeune Premier collectie >ps: Opgelet! Zoek je een bepaald model schooltas in de nieuwe designs en vidn je die niet meteen? Drop 2 van de nieuwe JEUNE PREMIER collectie komt pas binnen een aantal weken en dan zal allicht jouw favoriet er ook bij zijn. Maar voor nu ... save travels!