Jeune premier: prêt-à-porter voor mini's

19.12.2017

De eerste Jeune Premier (school)tassencollectie 2018 is er ééntje speciaal voor de allerkleinsten! Perfect voor de kleutertjes die later in het schooljaar instappen maar ook geweldig voor al die kiddo's die aan een vervanging toe zijn. En wat voor een prachtige pareltje is deze collectie weer geworden!

Aan inspiratie geen gebrek dit seizoen: grote roze strikken en vrolijke kaboutertjes, chique papegaaien en lieve zeepaardjes, een avontuurlijke wegenkaart en schattige bosvriendjes voor jongens en meisjes. Stuk voor stuk lievelingsthema's die tot de verbeelding van elke kleuter zullen spreken, allemaal in echte Jeune Premier-stijl waar ook mama's fan van zijn. Geen kleffe kinderachtige uitvoering, maar een echt fashion statement op kindermaat. De lijn is prachtig vorm gegeven, gemaakt met hoogwaardige materialen zoals waterafstotend canvas en met heel veel aandacht voor details.

Naast de vertrouwde IT-bag mini en de schattige Ralphie-rugzak, introduceert Jeune Premier twee nieuwe modelletjes: een stijlvolle rugzak en een (logeer)koffertje. De Billie mini is een supermooi model tas voor jongens en meisjes die zowel op de rug als aan de hand gedragen kan worden. Lekker ruim en met een trekkoord zodat kleine handjes snel de tas kunnen in- en uitladen. Hup, klaar!

En omdat kleintjes niet alleen naar school gaan maar ook echte globetrotters zijn, trekken ze graag de wijde wereld in. Of toch gewoon lekker logeren bij oma en opa, of met mama en papa op citytrip. En dan heb je natuurlijk een handig en stijlvol koffertje nodig ! Het nieuwe koffertje uit deze mini collectie is, net als de andere 3 modelletjes, ook verkrijgbaar in 7 trendy uitvoeringen.

Ontdek hier deze nieuwe Jeune Premier mini collectie !

Te ontdekken