Schoolaccessoires boordevol kleur en stijl?

10.07.2022

Dit is een vraag waar je het antwoord vast al op weet ;-) Want wie Jeune Premier zegt, denk meteen aan dé allermooiste schooltassen ever. Maar wist je dat dit Belgisch merk ook een hele reeks accessoires in collectie heeft om elke dag fier mee naar school te nemen? Check het allemaal bij De Kleine Zebra zodat je in het nieuwe schooljaar nooit 1 minuut in stijl te hoeft in te boeten.

Turnzakken, lunchtassen, pennenzakken, kaften, sleutelhangers, portemonnees en zelfs lunchtrommels en waterflessen: Hélène Fransen, de creatief directeur van dit bestselling tassenmerk uit Oostende heeft duidelijk begrepen wat kinderen - én ouders - willen!jeune premierjeune premier accessoires pennenzakWaarom Jeune Premier?De merknaam Jeune Premier verwijst naar de Vlaamse roepnaam die je soms hoort om een keurig kind aan te duiden dat spontaan in de spotlights komt te staan, ongewild maar opvallend!

Een geweldige match met de collectie die elk back-to-school jaar opnieuw hoge ogen gooit.jeune premierBij DE KLEINE ZEBRA zijn we Jeune Premier fans van het eerste uur. Niet alleen van de superleuke, kleurrijke en originele designs, maar ook omdat er bij elk ontwerp nagedacht wordt over het comfort en de weerstand van de gebruikte materialen. Het resultaat is een compleet assortiment accessoires voor school waar iedereen zich in kan vinden!Ga voor een kleurrijke schoolstart, boordevol stijl!Dinosaurussen, leeuwen, kersen of eenhoorns, de Safari 2022 collectie is aangevuld met extra modellen en alle prints staan nu online. Heb je thuis een grote dierenvriend of fan van paarden of tijgers? Ideaal, deze prachtige dieren zijn te vinden op de It bag midiErgomaxx, Ralphiealle pennendozen en meer.jeune premierjeune premierjeune premierDus zoek je een schooltas voor het eerste leerjaar of voor het schooldebuut van je kleuter, check dan zeker deze geweldige collectie van eigen bodem. Zoals ze het zelf zeggen: We volgen de trend niet, we zijn de trend.

Zet de trend dus meteen juist en kies nu al je accessoires en favoriete Jeune Premier schooltas voor kinderen tot 12 jaar.Check alle accessoires van JEUNE PREMIER >