Kijk, schuif en bewonder: Mijn schuifboekjes!

13.05.2020

Lees je je kind elke dag 1 boekje voor, dan heeft hij op zijn 5 jaar maar liefst 1.826 boeken gelezen. Zeker nu kindjes school missen is het fijn om af te toe te lezen. Of in boekjes te kijken, te ontdekken, dingen aan te duiden, ...

Maar we willen jullie waarschuwen want let op, van deze blogpost kan je peuter het leesvirus krijgen :-) Er liggen weer nieuwe, prachtige kinderboeken klaar op onze leesplank. En de stevige schuifboekjes van Clavis willen we graag even in de kijker zetten. In deze reeks zitten kleurrijke kartonboekjes in verschillende thema's. Mijn schuifboekje is een ideaal startpunt om boekjes te introduceren bij je peuter én ze maken het lezen interactief doordat je kapoen elk plaatje kan veranderen van cover tot cover.



clavis peuterboekjes mijn schuifboekjes

clavis peuterboekjes mijn schuifboekjes



Waarom zijn deze peuterboekjes een instant hit?



Deze stevige en interactieve kartonnen boekjes komen in diverse thema's die nauw aansluiten bij de leefwereld van de allerkleinsten en tegelijk maken ze het lezen leuker en interessanter dankzij de schuivende plaatjes die je kind zelf met de vinger kan verschuiven en waarachter steeds iets anders te ontdekken valt. Deze boekjes zijn ook een heerlijk cadeau voor een 1e of 2e verjaardag. Kijk, schuif en bewonder!



Ontdek de Mijn Schuifboekjes boekenreeks >